Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam5

Dzsini
egyszerû a megoldás, meg kell tõlük rendelni - minden további nélkül házhozszállítanak magyarországra és postaköltséggel együtt is simán belül van 70K-n. aki hülye, meg megveszi itthon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PLaci
Ehhhhhhh...
37k HUF helyett 70k? Gec IKEA :-/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RelakS

FunPic-es kép miért Tomcat-es linkkel? Mert ott találtam 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lacee
skandináv direktmarketing 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kit--Kat
ki mondta, hogy 14?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
okés FEHÉRZÁSZLÓ😊))
17vok nem sokára

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
Nem kell mindig mindent túlbonyolítani, meg továbbgondolni, és sztorit kitalálni mellé. Csak rákérdeztem a korodra pusztán érdeklõdésbõl. Baje?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
14,5?

Amúgy nem sértõdtem be semmin, nem értem már megint miért ezen a témán pattogsz. Csak ilyesmit hallottam a koroddal kapcs. és gondoltam megkérdem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
Hmm, most mi va??
te is 2t vel írtad nevem, ezen most nem kell besértõdni.
nem idõsebb vagyok 14nél

Kata
Te tényleg 14 éves vagy?

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
grrrr
😄DDD

hykao
Kit--Kat
Nem Miss Kattus Brabbus😊)
Már jó régen fölraktároztam, hogy majd jó lesz ide, úgy látszik bukós volt😊
De a repülõs topicba van 1-2 jó képem!

Kata
mi van? Kitt-katt rátalált valami képarchívumra? 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
ha nem kínába lenne, kiismennék az köv. olimpiára.

RelakSfromhome
Valamikor nagyon régen volt, de ez legalább yó =)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium/indexeng.asp
nem humoros, de érdekes. a 2008as olimpia Nagystadion tervei
vannak nagyon szépek köztük, érdekesek. és mind zárható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kit--Kat

ez isvót máá?

Kit--Kat
jóóó

RelakSfromhome
Ez sem mai darab 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kit--Kat

Kit--Kat
áhh éreztem, na mind1

I.C.ram
Csak 50* kb. 😊
PResident Evil
nem SG-zek !!!

Kit--Kat

Ez a kedvencem: nem lehet elég korán kezdeni😊)
Remélem nem volt még!!

ha beszívtál ne SG-zz !

htx !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
😄ASDASDASDASD

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Mighty
Így már érthetõ 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hykao
jah, mégpedig te voltál, és fel is kerültél vele a képtárba! 😄DD
xoxo009
vótmááááá!

KoЯn

hykao
augusztusi karácsonyfa...
Glpetyus

hykao
hykao
...és mégegy:
hykao
Itt van neked egy "BEAR" szendvics... 😄DD
hykao
nem is kevésbé, hanem jobban... 😛
Dzsini
semmivel se kevésbé, mint az 'eredeti' angol változat 😄

hykao
erõltetett... 😊
Dzsini
medve, és maci is.

hykao
hehe, te hallottál már olyat, hogy egy buzira azt mondják, hogy medve? LOL! 😊)

olyat már hallottam, hogy "szõrös medve" - emberre, de buzira, meg hajasbabákra még nem...
Dzsini
a medve - ugyanezekre az emberekre - elfogadott magyar fordítás.

hykao
LOL má' medve!!! Lószart! Ebben az esetben szerintem -> BEAR = passzív - általában hosszúhajú - buzi.

Legalábbis a bear szót használják a magasabb, szõrös emberekre is, meg a hosszú hajú buzikinézetû emberekre, meg a husszúhajú ténylegesen buzikra is!
Dzsini
az, hogy ez eredetileg teljesen más szöveggel van, csak valaki "újraszinkronizálta" 😊

Mighty
- He puskas csavo! Nem fogom engedni, hogy lelodd ezt a kemenyt.
- Nem olyan artatlan, mint gondolnad. Ezzel a kemennyel voltam Vietnamban.
- Igen, lattam, ahogy ez a kurafi kemeny a halalba setalt 16 evesnel nem oregebb katonakat. Es megeloszakolt egy medvet.
- ES AZ A MEDVE AZ APAM VOLT!!!

Ennek mi ertelme van???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dzsini
-nem engedem, hogy ezt a kéményt lelõdd!
-nem olyan ártatlan, mint hinnéd. együtt voltam vele vietnámban.
-bizony. néztem ahogy ez a gazember 16éves katonagyerekeket halálba meneteltetett. és megerõszakolt egy medvét is.
-ÉS AZ A MEDVE AZ APÁM VOLT!