Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Nem azonos a számuk, szerintem nincs baj a grafikonnal.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco
A videóra...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ams
Ez nekem kiesett, pedig naponta többször nézek indexet. Lehet kizártam! Vagy csak kezdek megőrülni.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mindenhol volt, index, 444,... foleg akkor volt nagydobra verve, amikor meglatogattak a magyar tenyesztot.

http://gaborszantai.co.uk/

Ams
És tényleg!
Zuckerberg fan-e vagy? Vagy ez alaptudás?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hogyne tudna, hiszen pulija van, az meg csak magyarul ert!

Ja, merthogy ez nem is a Cukorhegynek szól, hanem az agyhalott norbiistáknak.
bakkerman
norbi még nem tudja hogy Zuckerberg nem tud magyarul <#rinya>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Anthrax
Fasza, most majd hosszabb sorok lesznek a londoni mekikben 😞

Krinyo
Közgazdász az új bölcsész...annyi van belőle mint a szemét

Egy kalap alatt az összes mérnök?Kertészmérnök, agrármérnök,közgazdászmérnök...Tiltakozom. Amúgy is Így roppant félrevezető.
Ahogy nézem, abban sincs nagy öröm, ha van munkája a bölcsészeknek... Legalább próbálhatta volna úgy összehazudni az adatokat, hogy a "férfiak" és a "nők" adatsor összegzéséből kijöjjön a "mindkét nem" adat... Ja, tudom, a matek az reál tárgy, és az nekik nem erősségük...

😛 😄
Aztakurvaélet. Az most hagyján, hogy hülye, de hogy a faszomba lehet valaki ekkora csúszómászó aljadék féreg? Valami egészen elképesztő ez a felháborodott seggnyalás, én elképzelni nem tudtam, hogy létezik ilyen kategória egyáltalán.
na, egy időre pont kerül a bölcsész vitára (vannak a cikkben "egyéb" képek)

cikk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DanielT
És amit elvesz, azt nekem adják, szóval használja mindenképpen! <#eljen>
Tényleg ez a maximum, ami telik tőled trollkodás szinten? Szerintem nyugodtan hagyhatod a picsába, egyrészt mindenki leszarja, másrészt annyira átlátszó, hogy senkit nem baszol át vele. És mivel semmit nem fejlődsz, gyakorolnod is felesleges. Akkor meg mire jó ez az egész?
laca133

Úgy tűnik 3 éven belül ismét itt a Nibiru.

Elsőnek 2000 körül halottam róla, hogy van és jön és katasztrófákat okoz és 2001 nyarára már szabad szemmel is észlelhető lesz...

Aztán 2006-ban is halottam róla, hogy van és jön és katasztrófákat okoz és 2007 nyarára már szabad szemmel is észlelhető lesz...

Ezt követően 2011 körül halottam róla, hogy van és jön és katasztrófákat okoz és 2012(mikor máskor) nyarára már szabad szemmel is észlelhető lesz...

És úgy tűnik már megint jön...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Tikal
viber telepítő

azért meglep hogy 2015-ben még vannak ilyen emberek....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
LOL, és honnan veszi a pénzt? azoxigéénbűű? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szia ne használd a vibert pc-n, 10 percenkéént veszi a pénzt
én szóltam<#integet2>

?(???)?

bardocz
Hogy sikerült a googleből a "viber pc"-re keresve eljutnod ebbe topikba, amikor ez az első találat? Még csak nincs is az első három oldalon ez a topik.
Sziasztok! segít nekem valaki? Azt mondták h a viber működik számító gépen is okostelefon nélkül. Igaz ez? Adtok nekem egy telepítőt?

Plusz van autosave 😊

Krinyo
Van, hogy nincs időd rá, főleg ha 10 perces határidővel kapsz melót és a pörgés közben elfelejted.

bardocz
2015-ben van olyan ember, aki word-ot használ, és nem ment mondatonként? wow
FalseHeLL
Not responding. Gondolom nem mentett.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

mijki
Word is Not responding...mielőtt kifagy a program ezt szokta kiírni 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

bardocz
?

Az élet egy habostorta xd lol

pajti

BenedekFeco

bakkerman
na ezt is megélte az emberiség <#idiota><#fejvakaras>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mephike
Egy örök emlék apának, hogy ennyire egyszerű lánya van...

pajti

BenedekFeco

BenedekFeco

azért volt humorérzékük, jó fejek lehettek <#circling>

?(???)?

Ugh, de gáz. 😄