Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem egyszer volt már, de még mindig üt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSOCSO
miert lenne ez nagy? szerintem egyaltalan nem nagy... amugy macskak mit sozlnak hozza ha szteroidot kapnak kis mennyisebgen hosszu idore? meghulyulnek? meghalnak?
Crokin
Aramir
Én meg Operával nézem éppen.
Amúgy széééép naaaagy házicicus 😄

cSuwwi
házioroszlán

shit happens

I.C.ram
Öööööö... pingvin... mégis mi lenne?
ollie
Amúgy mi ez? Macskának egy kicsit nagy.

ollie
nekem meg Maxthon-al

Nekem megy Myie-vel is.

cement
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

respect to the man in the ice cream van

hmmm...
ez érdekes..
csak mozillával látom ..méé?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hmuda
LOÁL. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PResident Evil
igen jó ... nekem nagyon tetszik <#eljen>

ollie
izé, nagyon depis....

ollie
Mintha egy kicsit depis hangulata lenne...

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#worship><#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

I.C.ram
Californiában ott vannak a nagy kutatóközpontok stb. Simán lehet magasabb az átlag iq.
Ez nem fake?

War. War never changes.

AnuluWork
Califonia 101? 😊

Na ja. A világ összes hülyéje ott él, és magasabb az IQ átlag, mint Mississippiben? 😊

Na persze ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hen-tes
metánt fingsz!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cSuwwi
Hehehe 😊

envagyokakissteheeeeeeEEEEEEEEeeeen.jpg

shit happens

zakika
volt nemeteknel egy ilyen reklam: die (der, das?) skoda kvalitet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Vajon mennyi a fogyasztása meg a végsebessége?

Yang: Skandi- senior shao wari

Shaman
Wow

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sadist
Azért a bukócsövek befigyelnek 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punkerwork
király, még hamus is van benne 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aramir

Dzsini
és ebbõl is látszik, hogy milyen könnyû elégtelen információból tetszés szerinti következtetést levonni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Kicsit durva, hogy még a bal alsó sarokban parkoló kék bogárnak is le lehet olvasni a rendszámát <#wow2>

cSuwwi
sry, nem tudtam hogy ilyen nagy 😊

shit happens

cSuwwi

shit happens

Sadist
Lehet hogy vótmá, de egyre jobban az az érzésem, hogy tényleg van valóságalapja 😄

tomsolo
na igen deezt mi a magunk csodálatos intuítiv elménkkel raktuk össze tök egyedül 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sadist
harcu, tomsolo <#nezze> #18604

Sadist
Hát ez ciki 😄

tomsolo
jajám ez kicsit olyasmi mint a golyóálló üveg... a filmekben úgye azt látjuk hogy ezerrel soroznak egy pl golyóálló üveges autót és azok szépen lepattannak róla --> ez baromság, ha jól tudom a legjobb is max 5-10 golyót tud megfogni a sima pedig 3-at... ez így kevésnek tûnik de gondoljunk abba bele hogy az üveg meg egyet sem szal akkor a 3 mégiscsak több... a mellényhez még annyit hogy ha olyan kemény szilárd anyagból készülne ami a golyót abszolut nem engedi át akkor az átadott nyomás ölné meg a viselõjét, az a jó mellény ami elnyeli a saját anygában a golyót csökkentve ezzel az okozott nyomást... (akkor mérnincs páncél mellény költõi kérdésre)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RelakS
A lövedék a késhegyhez lépest sokezerszer kisebb felületen éri a mellényt,

LOÁÁÁL!!!! Fordítva, nem? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pontosan, a "golyóálló mellény"-eknek is több fajtája van. A alap Class 2 csak a normál pisztolylövedékek ellen véd, a Class 3 már képes megfogni a gépkarabélylövedéket és a Magnum pistolylövedékeket, de csak a Class 3B képes megfogni a standard hadipuska-lövedékeket. Egy ilyen mellény tömege már több tíz kiló is lehet, ebben a mozgás eléggé nehézkes. Éppen ezért a hadseregek a katonának csak repeszálló mellényekkel szokták ellátni, ami nem akadályozza a mozgást, de egy gránátrobbanás kivédéséhez elég lehet.
A mellényt úgy kell elképzelni, mint sok-sok (kb 50) kevlárhálót egymáshoz ragasztva. A lövedék a késhegyhez lépest sokezerszer kisebb felületen éri a mellényt, így a területre ható nyomása ezerszerese a golyóénak, ergo nem is fogja megfogni.
Azt sem árt tudni, hogy egyetlen találatot tud csak a mellény kivédeni, mert utána már annyira roncsolódik a szerkezete, hogy a többit már nem lehet garantálni.

A blikk (így kisbetûvel) természetesen megin roppant nagy baromságot írt, hûen az újságírói színvonalához.
RelakS
fotó

Mi a típusa a templom elõtt álló sárga darunak? A válaszokat nem kérem elküldeni ímélban <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ezért nem azt írtam, hogy "ki", hanem hogy "le" - a csóka fent ül a platón egy kis székben.

Dzsini
azért raktam a linket, hogy lehessen nézegetni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
én lusta voltam mindet linkelni 😊

Dzsini

Punkerwork
a darut nem belülrõl szokták irányítani.

Azért ugye a gépkezelõ le tudott ugrani még idejében?

Punkerwork
a csónak? 😊
szerintem csak simán farnehéz 😊