Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Róka

Róka

PLaci
LOL!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dichter
Olyan megasztáros 😄

cement
😄DD

respect to the man in the ice cream van

Aquir
az ilyenfajtából az eddigi legjobb ! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😛

http://www.lohere.net - a MagyarChan

PResident Evil
Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
majdnem 😊

MECRATS
HÁT EZ NEM SIKERÜLT

. . .

MECRATS
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooo
oooooooooooo

oooooo oooooo
oo eeeee oo oo eeeeee oo
oo eeeee oo oo eeeeee oo
oooooooo oooooooo
O O

DDD DDD
DDDDD DDDDD
DDDDD DDDDD
DDDDDDD

. . .

Aquir
thx 😊jóak

CSOCSO
Aquir
köccccsög

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hen-tes
😄DDDDDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Crem
Ez nagyon ász!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Aquir
..ezt má vhol láttam de már nemtom hol...

Aquir
jajmá

De én nem 😞

Punkerwork
azt te tudod hol van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
inkabb a videot linkelned mert ez a kep baromra nem vicces igy..
Crem
origo.hu ! 😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Iori
loál 😄<#taps>

I love this game!

Punkerwork

😄😄😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Punkerwork
<#nyes><#nyes><#nyes>

VinylToy
Hoppááá...bocsi nem néztem a méretet. :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jugen
Amerikaiak kérnek bocsánatot fényképeken keresztül a világtól, hogy újra bush lett az elnök...

http://www.sorryeverybody.com

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Aquir

Dzsini
negatívra jáccani sokkal jobb móka 😊 csak piros karikákat szabad begyûjteni, esetleg ha túl nagyra nõl akkor feketéket, de azzal meg a +1000-t kockáztatod

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
😄
nekem eddig 23371 😊

Dzsini
volt 😊
-7822pont, 0square.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CattiBrie
a pizzás telefonon érkezett?

[/spam]&#8482;

Crem

CSOCSO
haver meselte hogy neztek a kor filmet.. es a film elejen rendeltek pizzat.. es ahogy vege lett a filmnek megszolalt a teleofn😊 alig mertek felvenni... sztan majdnem leanyaztak a pizzast😊))))))
Crem

Crem

Tertovan
remelem ertitek 😊
hm

kivéve választások elõtt
akkor ilyen csontig-hígsz*rig

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

kb a politikusok jutnak róla eszembe
õk is ilyen nyálcsorgatós széttépemasegged (ez mehetett volna ide is)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

tiszta putyin

CSOCSO
LOL.. ez hatalmas😊
Narcotic Syntax
AHAHHAHAHHAaa

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"