Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
eredetileg minden reakciót is le akartam törölgetni, aztán inkább mégse... nagyon szakadozós lassú most a netem, és túl sok görcsölés lenne. nem veled van a gond 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CattiBrie
ilyenkor kopik feleslegesen a billentyûzetem

...
ööö

nem is értem

én miért lettem törölve?

<#nemtudom>

[/spam]&#8482;

cSuwwi
sry <#vigyor1>

shit happens

Efreet
holnap urnazárásig KAMPÁNYCSEND van. jó lenne, ha mindenki tartaná magát hozzá, mert esetleg az sg.hu-t csapják fejbe, hiába "magánvélemény..."

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

És a tudatlanságáért.

Jaja, vicces, csak aki csinálta, annak a politikai nézetéért nem ártana egy kiadós verés!

hen-tes
😄DDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Extraboy
😄😄:😄😄:😄😄:😄DDDDDD

Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sadist
[amúgy õ is jót röhögött rajta <#hehe>]

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Szerintem politikát inkább ne, mert megint balhé lesz <#szomoru1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

traXion
LOOOOOOOOOOOOOL 😄DDD

0ppika
vótmá'

http://epica.nl

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bobber
Nem ide kell irkalni hanem jonni kell gyaccani😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
ahhoz képest nagyon nagyon kevés!!! sztem fék

[/spam]&#8482;

ranGer2
<#mf2><#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
Rohatt állat ezért még meglakol!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
<#mf2>valamelyik kocka gépre verõs buzi haverod írta

ranGer2
Nah kiderült hogy nem Kit-Kat volt aki beirt hanem Slip nevü haverom szórakozott... 😄

örüjjé! 😄D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Énis tagadnám 😄DDD

Kit--Kat
kivolt ez a gecifasz mert nem én írtam ezt...

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ranGer2
Haver is mondta: EZ ÉLÕÕ? ugy röhögtünk! áh!

ranGer2
bepisilek! 😄DDD váááhááhááá! 😄DD

ShArPh' : mondtam én hogy hülyevagy 😄D
Kit-Kat : nemizs! 😞 pedig én voltam Dánoknál 1 hónapig és azok a csajok tényleg bevállalósak... szal lehetett volna valami valóság alapja!
ShArPh' : nah ez LOL!!!! 😄
LÓFASZAPICSÁTOKBA! : anyádra
Kit-Kat : most mire fogom verni?
Kit-Kat : Pedig már azt hittem tök valódi 😊
LÓFASZAPICSÁTOKBA! : ilyennel tudsz csak szórakozni? balfasz!....

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ranGer2
szerintem má füstöl az MSN-je képzeld már el ÚRISTEN
türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü türürürü 😄

De úllátom, a csaj nem bánja, hiszen hozzáadta õket a listájához. Jó fej lehet. Biztos szereti a bulit 😊

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

ranGer2
váááhááhááá! 😄DD

ranGer2

ranGer2
hujujj neménvoltam.. mit gondolhat most vajona a csaj? 😄DD

na ez gigalol 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cement
az hogy megjelent a neten egy ilyen kép, és mivel nem takarták le a képen a csaj MSN címét, ennyien keresték 😄

respect to the man in the ice cream van

Hmuda
És hogy akkora, hogy csuklóból széthúzza a topicot...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kit--Kat
hmm na ez most mi azionkívül, hogy 100 MSN ablak van megnyitva???

fluga
bocsi a nagyért de naon vicces😊))

fluga
mindenkinek ajánlom eztet aki hozzádatta magát😊))))))
na meg ezeket a képeket:
1 órával a kép megjelenése után:

lol

fluga
én visszavittem az asszonyt az ikeába és elhoztam egy ilyet helyette😊
cserébe bevették<#eplus2>

fluga
nagyon jóak!!
bár a 7iket, a no commenteset nem tom hova rakni..mijaz?mármint elég élõnek tûnik, de engem leginkább jarjar binksre emlékeztet..
az utolsó elõtti képen pedig NEM LEHET ENNYIRE RÉSZEG A SRÁÁÁÁÁÁC.
brunette-lover-e vagy?

muhahahaaa

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

mét mész a zikeába?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Crem
Az elöbb mondtam, az asszonynak, hogy ilyen asztalt szeretnék a nappaliba!😊

Pár napig lehet, hogy nem jövök...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cement
lál

respect to the man in the ice cream van

CattiBrie
18+, pls

[/spam]&#8482;

passz

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

CattiBrie
??? Ezt nem értem.

Ez miért Németországban van?

[/spam]&#8482;