Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NuCLEARScoRp

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp

FtranX
hahaha

NuCLEARScoRp

hen-tes
96 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Buci
sztem még az sem 😛

carpe diem

cSuwwi
annyira szar, hogy végig sem bírtam nézni :/

shit happens

Sadist
Ritkaszar 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aramir
Legalább a zenéje jó 😛

The Garrett
kurvajóóóóóóó 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Buci
Ez szinte rosszabb mint a Saladfingers, sztem ez se nem vicces, se nem aranyos <#shakehead>

carpe diem

Hmuda
A rémült kisfiú

Featuring: Darth Vader, Az, Húsvét-szigeti szoborfej, Britney Spears, Pixelfigurák és a Rémült Kisfiú.

Kicsit beteges és fárasztó. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

http://thenamelessphoto.com/

Lacee
66 méter...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

marsu
hi 56méter.<#rinya><#rinya><#rinya>
Dichter
302????

LOL, azthittem egy ideig senki nem tudja überelni majd a 81-es rekordom <#idiota>

z99999
rekord részegnél 302(sajna csak ennyit tudok😞)

Pszt.

Aquir
igen és azt már nehezebb követni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
simán random keveréseket csinál elõször 5-t, aztán 10-t, 15, 20, ... és mindig ennyi pont jár hozzá.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
nana azért én tudtam 😛 egyébként idõ után ugyanolyan gyorsan megy csak kqrva jól keveri pl visszacsinálja az egyik megkeverést többször

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
egy idõ után már nehéz követni 😊
jó játék

Dzsini
meg elég lassú a géped, hogy a flash elég lassan döcögjön, hogy követhesd 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dichter
na ez már volt talán, de nekem a kedvencem. ebben mik a rekordok?

_Neo
ehh.. 😄D

-the invisible-

lol... 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Aquir
nem, csak jók az idegeim 😊 <#ravasz1>

Dichter
Jó, olyan Flash játék még nem született, amiben ne TE érted volna el elsõre a legtöbb pontot, ne fejtetted volna meg, etc. <#vigyor>

Aquir
de azért jó kis játék... 😄

_Neo

vicc: very impact custom cars

Fanatikusok... <#hawaii>
Aquir
2480 pont elsõre....

nemcsakfeel

*hihi ** *

na akkor lehet döntögetni az enyémet 😄
tudnék többet is de elfáradtam 😊))
kép

-the invisible-

loál
én az 525 utánit márt nem is látam szinte 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

RelakSfromhome
Jah, a kép még benne van a RelakS galériában, itt 😊

(csakazértsem a képre mutató linket rakom be <#ravasz1>)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ron Ragm
szintén ennyi😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadist
Az a póló terv az SG-t pozítív dologkénet tünteti fel...Gondolom ezért nem is ellenkeztek annyira.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nemcsakfeel
anyátok :!DD
30

*hihi ** *

ollie
Az írja, nem jött össze! 😄

PResident Evil
275 😄

balumaci
me'?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Match
kétszáz valamennyinél elrontottam mert már nem bírtam pislogás nélkül 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
kusoá !

balumaci
Béna vagy, ennyi 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

PResident Evil
csajom most cisnált 1155-öt 😄DD

PResident Evil
140 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crem
mé' mondod dik???😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

PResident Evil
<#banplz>

nekem max 5 😄

balumaci
a faszt, látod ez az állat csinált itten 950-et 😄