Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Ezen feküdtem😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hát ez hatalmas <#nevetes1><#taps>

"vessetek a mókusok közé" :)

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

loál ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sadist
Lál, ez jó! 😄 Csítereknek legalább adhatnál egy pofont<#eplus2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

robotnyk
DanielT
Jaja, láttam kik voltak a kis sasszemûek 😛P
GregSB
Hmm.. #23198 #23208 #23210 #23216

Õk megérdemlik 😄

Hmuda
Ezen képnek a lenti változatán a bal oldalon látható a beavatkozás, mert erõs ismétlõdések vannak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DanielT
Szép nyomozás, de akinek ez nem volt egyértelmû elsõ pillantásra az meg is érdemli 😛
Hmuda
A GT-ben a faszi meg se tudná fogni rendesen a kormányt meg minimum a nyakánál kellene lennie a térdének. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

GregSB
Audi steppenwolf (még a kövek is ugyanott vannak)

GregSB
OFF:Ezekrõl a képekrõl ordít hogy fotosoppoltak.

Fõleg a porsche-rõl. Azt a képet egy TechArt 911-esbõl alakították át.

Nem találtam meg azt a fotót, amibõl átalakították, de itt van 2 másik ugyanabból a sorozatból: Egy Kettõ

Ugyanaz a környezet, ugyan azok a felnik stb..

CattiBrie
Szerintem ez teljesen "normális". A "kicsik" tanulnak a "nagyoktól". 😄DD

[/spam]&#8482;

ez a kép meg van valakinek normálban? ohne fake

tigeroo
Boldog valentint😄
Aquir
vótmá de jó 😊

tigeroo
kölyökpezsgõ <#eplus2>

War. War never changes.

tigeroo
hja van egy kép ahol 3 kismuff-pár nyalja egymást...hát igen..amikor a kölyökpezsgõ a fejedbe száll, az sux..😛
Ja menjetek egy-két képet visszafelé, van még pár jó 😊

War. War never changes.

De legalább idõsebbek lennének baz... biztos láttak egy képet ahol 2 nõ csinálta ezt és rögtön utánozni akarják mert õk a fasza kislányok.
Ez kész, ettõl állok be mindig.

War. War never changes.

tigeroo
szánalmas!
Sadist
Enyje, biccsiz!!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

robotnyk
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

War. War never changes.

Crem
Ez lol!😄😄😄😄

A jövõ kis ribancai...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

precision
Bazki ezt a linket szanalmas.hu -n láttam. Hát kajakra odavalók, egyszerûen hányingert kap az ember az ilyen "13 éves vagyok, de nekem minimum 20 éves pasi kell, és "diszkóba" járok" kislányoktól. Pfujjj!

Bazinga!

nemcsakfeel
Aquir
detto 😊

CattiBrie
nekem ez tetszik belõle: "villamos szabjon rá rövidnadrágot" 😄

[/spam]&#8482;

precision
Nem egyszerû 😊))

Bazinga!

blackmetal
ez k*rva jó!!!

\"For those about to rock-we salute you!\"

CattiBrie
Cifrakáromkodás-generátor (14) - csak a csúnya szavak miatt

[/spam]&#8482;

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Aquir
irjon halkan, mert Én látom 😊)))

CattiBrie
hát olvasd halkan! 😄DD

[/spam]&#8482;

Aquir
nem kell ugy kiabálni 😊

Crem

mediamarkt.de

Na itt nincs korhatár...😊

CattiBrie
mé' baj, h nagybetûbel írta?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
én nem zsebre tanném én beleülnék és száguldoznék

nekem elég lesz ajcsinak, ha megtanulsz helyesen írni 😛

[/spam]&#8482;

Aquir
válaszgomb -> és mer nagybetüvel irta én is láttam már ...

Bobber
na jo akkor te is kapsz tollem egy ilyet😊
es a vegen meg megegyezunk abban hogy egyikunk se vesz a masiknak ilyen kulcstartot mert ezt nem tudjuk zsebretenni es ezert mivel nem praktikus nincs is ra szuksegunk😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
nem nyugi! télleg vótmá! 😛PP

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ööö...

[/spam]&#8482;

Aquir
nyugi 😊