Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ezt nem mondanám humorosnak, inkább érdekes:

<#merges2><#nyes>

LOL

Duddits
Ne kamuzzál már! 2 napja volt a szülinapod!

Cucu13
AMa van a szülinapom😊) Csak nem 17 irtam hanem 14 mertz akkor születtet az anyu

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Duddits
Szexetnézõs, felajzós.. <#nyes>

Loál János
Dettó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
1 - nem írtam hogy ártatlan, hanem azt, hogy szatirikus és humoros.
2 - nem akartalak meggyõzni - a saját véleményedet csak te változtathatod meg, senki más.
3 - írtam, hogy nincs semmi baj a felháborodással.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
1, adott egy oldal ami szted tök ártatlan meg vicces, sztem meg nem...

2, elmondtam hogy miért nem, de te MINDENÁRON megakarsz gyõzni vmirõl amit - isten tudja miért - nem vagy hajlandó elfogadni az én szemszögembõl

3, nem vagyok felháborodva, bár néha kicsit fárasztasz...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
adott egy oldal, ami nem valós dolgokról irogat. szerinted probléma, hogy ez az oldal online van, és emellett érveltél. szerintem nem probléma, és emellett érveltem. elolvastam amiket írtál, és megpróbáltam azokra az én szemszögembõl reagálni. ha ezzel probléma van, akkor lehet, hogy a fórum rendszerével van probléma. hogy egyikünk se gyõzi meg a másikat azzal nincs, hiszen nem háború ez, hanem beszélgetés. esetleg vita. felháborodni szerintem - fõleg egy beszélgetésen - felesleges, a bonsaikitten-en lehet, hiszen azért _is_ van fent a neten.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
bal alsó kettes lyukas 😉

tomsolo
MONDD, DZSINI OLVASOL-E?

Abba azért belegondoltál, hogy az okos ügyvédek, és szociális szakemberek pont ennek az analógiájára vívnak élet-halálharcot a számgépes játékkészítõkkel (ti.: az erõszakos játékok is ötleteket adnak a gyerekeknek az iskolai mészárlások kivitelezéséhez...) és a halivúdi filmgyárakkal, hogy kevésbé erõszakos/jobban megvágott filmeket adjanak ki... Stb.

Dzsini
ha ez lenne az utolsó olyan oldal, ahonnan (megjegyzem elég nehézkesen, hiszen rengeteg felszerelést és egyebet igényel, aminek a beszerzését nem segíti elõ) ötletet lehet meríteni bármilyen olyan dologhoz, ami szerintem nem illeszkedik az emberiesség alapjaihoz, akkor szedjék le. amíg vannak olyan oldalak, ahol ezt KOMOLYAN VESZIK, addig legyen helye a paródiának és a szatírának.

Loál János
De ugye Te is megérted bárki azon való felháborodását, hogy ötletet ad(hat) egy pár aberrált baromnak?
Ez itt a nagy baj. Aki agybeteg, és rálel egy ilyen viccnek szánt szarra, az ráizgul, és megtörténik, aminek nem kéne...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini

nem akarlak közvetlenül megbántani (ahogy senkit sem), de van a szatírának olyan formája, amit kevesen tudnak értékelni. kiváló magyar példa Sándor György, akinek rendkívül kicsi a közönsége, mert egy olyan elvont, és valamilyen szinten kegyetlenül õszinte humort használ, ami többekben felháborodást kelt. akik pedig rá vannak hangolódva és megértik, azok jól szórakoznak. nem biztos, hogy nevetnek, mert a szatíra nem kötelezõen okoz nevetést. inkább elgondolkodtat, és ha nevetsz is rajta nem tudod, hogy önmagadon vagy azon nevetsz aki mondja. van aki szerint ez egy rossz, beteg vicc - nincs ezzel semmi gond. van aki szerint állatkínzás - õk nem nézték meg odafigyelve az oldalt, semmilyen módon nincs egyetlen állat sem bántva a képeken, csak belepakolták õket egy üvegbe, és lefotózták - sehol nincs egyetlen kép sem a "kész" termékrõl, vagy akár ahoz közeli állapotról. az õ megnyugtatásukra több állatvédõ szervezet felkereste az oldal készítõjét (egy 2000-ben még egyetemista diákot). van akik szerint egy jól sikerült hoax oldal - ezzel sincs semmi gond, még talán jót nevetnek rajta. és vannak akik meglátják a - készítõ szándéka szerinti - szatírát, és egy jót mosolyognak az oldalon. - egyikük sem lesz állatkínzó csak azért, mert értékelt egy oldalt valamilyen módon.
ha te nem értékeled az oldalt, ne foglalkozz vele. ha nem tetszik, vagy rosszul vagy tõle, legyél. de NE - és ez a fontos - NE terjeszd úgy, mintha valódi lenne. mert nem az.

tomsolo
de bazzeg EZ nem vicces és nem humoros...
egy szimulált gore videórol sem fogom azt mondani hogy humoros...
eh! beszélhet neked az ember...

Dzsini
"It was all a joke, one which some say was in terribly poor taste. If that was your reaction, take comfort in the knowledge that many others thought the same."
egy urban legendekkel és hoaxokkal foglalkozó oldalról.

Dzsini
igen, végülis akinek nem tûnik fel, írja is az oldalon, hogy a 2003-2004-es évek környékére valamennyire pontos statisztikailag - logikusan az akkori világstatisztikai adatokból számol (kell 2, egymástól ismert távolságra levõ adat és onnantól rendkívül összetett dolog egy ilyet megírni)

Dzsini
mondtál már valaha olyan viccet, amiben ártottak valamilyen állatnak vagy embernek? lehet, hogy azzal pont elõsegítetted valakinek a ferde hajlamait, hogy próbáljon ki valamit, amire eddig nem gondolt. vagy minden vicc és humoros történet elõtt többszörösen meggyõzõdsz arról, hogy a fogadó oldal intelligenciája a megfelelõ szinten van, és véletlenül sem juttatsz felszínre benne olyan gondolatokat amikkel valaminek vagy valakinek kárt okozhat? ilyen alapon a fél internetet le lehetne darálni, és egyetlen vicces vagy humoros oldalt nem lehetne rajta elhelyezni.

Shaman
hátööö eléggé pontosan megvan országonként,hogy monnyuk mennyi ember születik meg hal meg,simán csak össze kell adni,s monnyuk kijön,hogy egy nap 500.000 ember születik,akkor olyan gyorsan pörög a számláló,hogy 24 óra alatt elérje az 500.000-et.
szal sztem viszonylag pontos lehet...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

tomsolo
"nem lehet felelõsséget vállalni minden más ember hülyeségéért"
ez ÖKÖRSÉGNEK IS ÖKÖRSÉG....

pl. aki már kinzott és szereti csinálni és erre nem gondolt most fog...és tutter hogy kifogja próbálni már csak azért is hogy bebizonyítsa ez nem urban legend...

persze te ezt elképzelhetetlennek tartod...<#idiota>

cement
ez biztos nem a valos adatokat tukrozi, szerintem statisztikákra épül és abból számolja ki mi mennyi.. de gondolom ti is rájöttetek 😄

respect to the man in the ice cream van

Shaman
ööööö ez nem is igazán vicces nem is igazán humoros,mindenesetre érdekes.....

Számláló....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dzsini
semmilyen leírást vagy információt nem nyújt a dologhoz, és az "õsi kelet elveszett mûvészete" szöveg meg jó szöveg 😊
ilyen alapon _bármelyik_ photoshopos kép amin valami furcsaság van esélyes arra, hogy a "sok aberrált" rámozduljon. vagy bármelyik vicc, humoros szösszenet, urban legend... nem lehet felelõsséget vállalni minden más ember hülyeségéért. szerinted van olyan ember aki csak és kizárólag emiatt az oldal miatt kezd el macskákat kínozni?

CattiBrie
Ez jó link, ajánlom mindenkinek! 😄DD

[/spam]&#8482;

tomsolo
na ezzel kurvára nem értek egyet:

az a sok aberrált ugyanis aki eddig nem gondolt erre most gondolni fog.....

Dzsini
esetleg máshonnan nézve szatíra és paródia. (és hogy túl jól sikerült? ezért csak gratulációt érdemel az oldal készítõje)

CattiBrie
Tök nem tudom, h volt-e már: rajzolós fles

[/spam]&#8482;

Dzsini
móka, szórakozás - egy jót röhög azokon, akik nem veszik észre a nyilvánvaló ellentmondásokat az oldalon és nekiállnak felháborodni.
az emberi butaság határtalan 😊

És akkor mi ennek az értelme? Valaki ebböl hasznot húz?
Dzsini
te is szépen megetted az elmúlt évek legnagyobb átverését. a bonsaikitten NEM VALÓDI, hiába írja azt néhány újság és többezer email, akkor sem. egy jól kivitelezett átverés, amit sok éve szépen elhisznek az emberek.
de ha nagyon hiszékeny vagy nézd meg ezt is:
http://www.malepregnancy.com/

z99999
nekem régebben a rekordom 666 volt,de most már béna vok benne

Pszt.

RelakS
kihal tõle a mozilla

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ennek a képnek nagyon durva folytatása van! Elég borzalmas!<#szomoru1><#duma><#schmoll2>

Ezen a cimen találjátok hozzá a leirást.Szegény macska.Ezek nem emberek,akik ilyet csinálnak!!
http://bonsaikitten.chaos.org
<#shakehead>
Punker
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
akkor az 1136ot be se linkelem... <#hehe>

Punker
vigyázz mert 1-2 perc alatt rólad is kideríti hogy rosszabb vagy mint Hitler meg Sztálin együtt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini

Dzsini
600-1000 között nem problémás ütni.

Punker
pancser <#mf1>

Felfedező
Majomverõ rekordom <#nyes>

[/img]

Láma!
a veszett jo csajosba is...