Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
rotten-színvonal.

az ilyesmiért minimum bünti jár, õ kb 20 topicba szemetelte.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ollie
Jobb, ha nem tudod.

Láma!
durvát.
válogatott ocsmányságok voltak rajta

mien képet tolt be ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Efreet
ahoz azért több kellene - 30 másodperc egy személyt ban-ra tenni és eltörölni az összes hozzászólását, egy nick regisztrálása 1 nap... esélytelen nagyobb problémát okozni.

(mielõtt valaki ezt felkérésnek venné, nem az. de ha próbálkozni akar, szóljon és szíves örömest megszabadítom tõle az SG-t)

McGrady
jajjdejó....még a végén az SG-t is teljesen leamortizálja a csõcselék...mint pl. a chat.hu-t

Kuss!-magyarázta.

Efreet
igen.

ollie
Bannoltátok is?

McGrady
kettõt találhatsz...

Kuss!-magyarázta.

Duddits
Most miért töröltétek?

hykao
Ehh, még szerencse, hogy nem éhgyomorra ugrottam be a topikba...és éppen eszem... 😊))
McGrady
pf...undurótó
<#banplz>

Kuss!-magyarázta.

Duddits
Bááááázzzzzeeee! Ezek nem lehetnek! Nem hiszem el!!

Lacee
hát ezért megérte megint regisztrálni, baszod.

kívánom, hogy neked is csináljanak ilyeneket... <#mf3><#mf3>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Seth
pusztulj meg te barom...

PSN ID.: Beegabor

ollie
Remélem, hogy ugyan így fog kinézni a te tököd is!

ollie
Köcsög állat!

ollie
Ez a mûsor nem régen volt a Discovery-n.

megérdemelné,hogy megpusztuljon a pali!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Láma!
ez nam normális!!

tigeroo
ez valamiö eszméletlen, komolyan<#integet2><#gun>
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak a jobbakat 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

uv
linkbetyár <#eplus2>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Aquir

Aquir

Aquir

Aquir
Hát ez igen jó 😊)

Kori
nagyon

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ollie
Szerintem tök jó.

Ramada
<#smile>

cement
deszar

respect to the man in the ice cream van

Ramada
Crem
Nem én csináltam!😄

De tényleg ötletes!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Aquir
Hát nem direkt rajzolták hogy mutassák a lényeget?

ollie
Nagyon látszik, hogy a lábak Photoshoppal lettek rátéve.

ollie
Fúúúúj, én ezt meg nem enném!

tigeroo
tigeroo
nagyon jó képeak<#worship><#worship>
Steven Seagal:

<#hehe>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Mr_no_NaMe
<#ejnye1>
Láma!
javitsd ki az aláirásod.
htx

Hmuda
Ezt a részt még nem láttam. Jó. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szerintem jó fake. :-) Ötletesnek ötletes. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hu de szar fake...

robotnyk
Crem
És egy "különös" desszert!😄😄😄😄😄

+18!!

Egyébként ez korhatáros lett vona???

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Jó kis ebéd!😊)

Sadist
<#falbav><#banplz><#wilting>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hmuda
A gyengébbek kedvéért. :-)