Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Meg volt mégegy (vagy több) ilyen idióta, amelyik énekelt (utánzott) valamit, talán németül?!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
1945-ben az emberek megelégelték a sz*rakodást ezért egy új módszerrel döntötték el a háború kimenetelét!
😄DDDDDD
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Afroninja
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
LOÁL! Mekkora feje van! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
a csoki rossz példa volt, azt hiszem a tesco parizer és wc papir a legmegfelelõbb 😊
I love Lidl és társai.
Mi régen egyszer 'Dennis'-t árultunk, ami 40 Ft-ra jött ki (szintén 1,5l és ráadásul mi kiskereskedõk voltunk). Amíg 40 forintért árultuk a kutyának sem kellett, aztán szezon végén kiirtuk, hogy 'akció 99 forint'. másnap már egy darab sem maradt hál istennek. (megjegyezném, hogy fõleg NDK zoknipapucsos németek és ruszkik vitték, azt mondták a sör mellé igen jó lesz)
A Dennis-szel aki még nem találkozott elmondanám, hogy minden lötty egyedül a szinében és a cukor/citromsav arányában különbözik. A kedvencem a kiwi vagy zöld alma volt, ami rézgálic kék szinben tündökölt, és ha sokáig világitottad kicsit foszforeszkált éjjel 😊
TAlán a márkásabbat meg pár forintra megdrágyítja az ilyen olyan anyagok(szinezék..)
Ez meg csak fekete víz (minimális szénsavval)
Elgondolkodtató hogy ez vagy a pepsi károsabbe.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
__|__ ________(*)________
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Kb eljutottam 11 másodpercig...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Olyan "ártatlanok" és édik! <#bee1>#bee1>

LOÁL! <#hehe>#hehe>