Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
http://gaborszantai.co.uk/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Az élet egy habostorta xd lol
?(???)?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Humoros? Aranyos? SZÁNALMAS!:
Utoljára szerkesztette: mohamed, 2015.04.02. 18:44:01
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.04.02. 17:27:47
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.02. 17:13:45
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Wiki Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.04.02. 00:03:21

Epilepsziás rohamra hajlamosak 0:35-ig óvatosan nézzék :/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Llanfairpwllgwyngyll
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.04.01. 19:40:56
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"