Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bakkerman
Ebben mi volt a nagy kreativitás? Nyomta neki nyílegyenes úton,még csak autókat se kellett kerülgetnie,szemből meg jött 1-2 rendőrautó,akik amire megfordultak már 200 méter hátrányban voltak...aztán beállt egy kisutcába világítás off-al...Az lett volna nagy dolog ha a seggében van legalább 1 rendőrautó,és pár okos kanyarral lerázza őket,aztán kisutcába be,világitás off,elsétálnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Hát azért hiába van artilleryd, ha 50 millió katona kisbicskával bezergel.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Tikal
nem fél tőlük senki, attól félnek amit kirobbanthatnak....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
és mégis, mindenki az oroszoktól fél 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ez szörnyű. Ban. :|

@

Jani Hun
Nekem is van gyorsulásos ismerősőm, és mindig hozzánk jön ha kergetik a rendőrök mert nincs közvill az utcánkba 😄😄:

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SzirmosSzisza
Szerintem fel se rakják. Rendőr nem fogja elkapni, ha meg elkezdi üldözni csak nagyobb veszélynek teszi ki a többi autóst/gyalogost. Ismerős vidéken krossz motorral, mesélte, hogy mikor jöttek a rendőrök bementek az erdőbe és ennyi volt, nem tudtak utánuk menni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
a felelősség az új törvény szerint a kocsi tulajdonosát terheli, mindegy ki vezette, szóval lehet még az sem baj ha ellopták, akkor is téged büntetnek meg 😄
FalseHeLL
Gahhhh az OCD-m!!! x_X

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

armageddon666
Egyébként én is ellenzem a városban gyorshajtást. Vannak kevésbé forgalmas helyek. De ezek legalább a lámpákat betartották, több mint a semmi. 😄

@

SötétBarom
A "nem tudom hol a kocsim, tegnap berúgtam, és elhagytam a kulcsát." duma nem jó?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

HagymásHank
Városban nappal is simán kikanyarodnak eléd mazsolák, kalaposbácsik a benzinkútról, csak 50-60nál még lesz lehetőségük utólag elismerni az esetleges felelősségüket.
Nagy kereszteződésben egy sárga végén is elég átmenni, hogy oldalról a nagy streetracer, aki ismeri a lámpaváltást, lassítás nélkül belerongyoljon a neki már pont zöldbe. Aztán összekanalaznak 😊
Palinko
rendszámot meg leveszik? bár ha látszik egyáltalán, ha motorról van szó
LeWyTy
Biztos van... csak kinőtték azt a pár 100 métert.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Broafka
ohh, én nem azt akartam mondani, hogy ez normális, csak megjegyeztem, hogy amikor így városban száguldoznak a kemény legények, akkor a piros lámpán is át szoktak rongyolni, de ez amúgy olyan nevetségesen néz ki. Bőgetik a motorokat, csikorgatva elindulnak a piros lámpánál, felgyorsulnak talán 100-ig, aztán stop, mert megint van egy piros lámpa... Nem igaz, hogy nincs erre egy elhagyatott hosszú utca, ahol ők versenyeznek, vagy menőznek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

LeWyTy
Városban meg pillanatok alatt el tudsz menekülni. (csak kreativitás kell)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
Azt még el tudják kapni. Ezeket a motorosokat szerintem veszélyesebb üldözni :/

Palinko
és a 30 as táblánál 40 el menőket mérik meg baszogatják. ki van ez találva.... én szeretem a sebességet stb, de ezt ne városba, vigyék ki pályára vagy legalább autópályán.
armageddon666
Ha átcsúszol a piroson vagy figyelmetlenül kikanyarodsz, akkor nem ők hibáztak. :o

@

HagymásHank
Ha pedig valamelyik keresztutcában pont átcsúszol egy piroson, vagy álmosan figyelmetlenül kikanyarodsz a benzinkútról akkor így jártál, mondhatni betartották a kreszt, csak épp 244el szálltak beléd 😊
Broafka
jhaj, ez minden péntek este megy a váci úton... nem túl izgalmas amúgy, mennek amíg piros nem lesz a lámpa, aztán jön pár driftes és kész. Igazából a nagy sebességet leszámítva mondhatni be tartják a kreszt 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rekord

?(???)?

NagyiBMX
Videó leírásában is benne van, hogy nyilván nem Bucharest, csak összetévesztette a videó feltöltője. Ami azért is érdekes, mert a videó végén magyarul beszélnek. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

cement
hát ez nem bukarest hanem a váci út bazz... kemény
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.04.06. 23:19:40

respect to the man in the ice cream van

Palinko
ebből most megtudtuk, hogy romániában is a magyarok a parasztok?
mulli1986
A felirat direkt Bucharest Budapest helyett? Vagy csak Túl sok a Mol benzinkút és a magyar felirat a Román fővárosban?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

😄 😄 😄

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.06. 21:35:38
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RelakS
New-see! :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
http://i.imgur.com/SnCmVe1.gifv
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.06. 15:53:45

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RiCSi1234
Jó. 😊 <#buck>

GTA V (*.*)

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

pajti

bajgunar
18+++

Az élet egy habostorta xd lol

SzirmosSzisza

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

KURVÁRA IGAZ!!! 😄

BenedekFeco

Calver
hallottál te már country zenét? szerinted mennyi anyag kell ahhoz, hogy valaki azt nem csak hogy elviselje, hanem *játssza is*?

"The trees move. Do you not see it?"

pajti