Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Miért lenne jobb? Szerintem több ember van aki gyógyít mint macska.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mit éreztek, amikor olyasmit láttok az interneten, hogy pl. van egy túlélő macska, aki a többi beteg állatot próbálja meggyógyítani?
Hogy van remény? Hogy az állat jobb az embernél?
én azt hogy van remény

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.15. 17:41:08

?(???)?

Jani Hun
De nehez volt 10 evesen ramaszni a tetejere😄D

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

dehülyevagyok, igazad lehet! 😄
Nohab
Mer' ebbe picit nehezebb belekeverni az illuminátit és zsidókat.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

ja ja.. 2 jokis crt monitor ott figyel gazdatalanul.!! afrikaban meg gyerekek eheznek! meg mennyi rez mar mindenutt!!
édekes egyébként, hogy chemtrailtől fosik mindenki, közben erre meg nagyívból tesznek...
Nohab
Túl sokat tud. Küldök egy chemtrail gépet. Legyen szíves a szabadban tartózkodni és nyitott szájjal, friss sebbel az ég felé nézni. Együttműködését köszönöm.
BoneDragon
Supermant se láttam elrepülni... igazad van, fake!

valtoznak az alakjuk meg mozognak egymashoz,meg foldhoz viszonyitva is.. videoban nem.. 1 ora alatt azert csak latnal vmi valtozast vmejik felhokon azert.. persze lehet ,h a foldrol a felvetel igazi,es nem allo kep,de a latomezot akkor is meggorbitettek.. laccanak 2 oldalt a magnesek is.
BoneDragon
Én jót nevettem rajta. 😄

picket
Azért gyorsan kiszámoltam, hogy a leggyorsabb felhő másfél perc alatt megtenne egy pixelt a HD felvételen, hátha tényleg valid troll érv <#idiota>

Azt tudtad, hogy az űrállomás troll physics-el működik? Folyamatosan esik a földre, de közben olyan gyorsan megy, hogy a föld kimegy alóla <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tikal
wow... előbbi 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.15. 11:16:49

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Most mar nem vagyok biztos benne hogy te tenyleg hülye vagy vagy csak viccelsz... Remelem utóbbi..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
A környékünkön volt vaskerítés pont ugrástávolságra a hintáktól, úgyhogy a kéztörés nem kiugrásból, hanem mászóka tetejéről betonra eséstől fordult elő.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Count Adyn
Igen igy törtem el a kezem először, elszakadt a lánc miközbe erre készültem és végignyaltam a földet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Roger6
Bázzeg, a Humor topic 😄 😄 Mindig elfelejtem, hogy itt senki sem beszél komolyan 😊 Vagyis remélem....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FalseHeLL
Ahh ertem. Nem nem ilyen szempontbol viszonylag jol infornalt vok, h pl hogyan merik meg a tavoli bolygok meretet, tavolsagat a napjuktol a kepler fenygrafikonok alapjan stb. minimalisat azert en is konyitok hozza. 😊

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini
😊 Néha nem vagyok teljesen biztos abban, hogy kitől mi az, ami nem tájékozatlanságból ered.

(ismerőssel beszélgettem nem túl rég, és számára valóban újdonságként hatott, hogy a csillagok távoli napok, és a csillagképek innen és a Marsról gyakorlatilag ugyanolyanok - neki valahogy az tűnt logikusnak, hogy azok kis fénypöttyök itt a naprendszeren belül - elég idős ahhoz, hogy általános iskolában még nem tanult ilyesmit, szakközépben végképp nem, és soha nem érdeklődött a témában - egyszerűen volt egy világnézete, amit az itt-ott talált darabkákra épített, és soha nem gondolt mélyebben bele)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Ajjaj ha mar dzsini elhiszi h komoly, akkor tulzasba vittem. Bocsanat. 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

armageddon666
Pont ezért! 😄

@

Roger6
<#idiota> Húbaszki... Néha nem értem, miért járok ide.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Mert a tokon belül nincs levegő? Az űrruhán belül sincs?

FalseHeLL
De az akkor is kint van a zurben. vakumban tokmindegy milyen tokot hasznalsz nem lehet hangja. Plusz az elejen elbasztak mert a legkor vilagit mint a zallat, ami ugye nem lehetseges, csak a studioban ahol felvettek biztos elszallt valami lampa.

A műholdak valójában nem is léteznek. Ezt a Nibirui gyíkemberek hitetik el velünk. Egyes felhők pedig azért nem mozognak, mert azok valójában álcázott töltőállomások a chemtrailt szóró repülők számára.

Amúgy meg ez alapján...

Minden amiről beszélnek az létezik. Szóval ki jön holnap fényhajóvadászatra?
0Fritz0
Ennyi, lebuktunk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Roger6
Húbazmeg... Ne folytasd.

felhok masodpercenkent kepesek valtozni..de nem ebben a videoban..muholdak?hol vannak!?ha megfordult bolna lattunk volna csillagt.(?)de nem fordult... miert nem?!
pajti

pajti

pajti

pajti

a nagyokosok biztos azt hitték hogy a go pro kamera ott van kinn a -270 fokban csak úgy alanatur

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Te tényleg azt vártad, hogy a felhőkk száguldozni fogna ? Ez nem time lapse video 😄

Hogy miért nem látod a csillagokat? Ugorj át az egyik fotós topikba és kérdezd meg ott, de ha éjszaka kimész a teraszra vagy erkélyre és viszel magaddal egy fényképezőgépet vagy egy kamerát akkor te is nagyon hamar rá fogsz jönni a válaszra ( remélhetőleg )
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.15. 01:23:53

Tikal
A kamera valószínűleg egy tokban van, a mikrofon pedig felvesz minden apró zajt amit a tok közvetít.....

Tikal
<#wow2>

?(???)?

pedig igazi 😄 "In all fairness, the "big claim" would be saying the Earth is flat and extraordinary claims require extraordinary evidence. Modern physics, astronomy and science demonstrate that the Earth is round, this video can be added to the mountains of proof that it is. "

mintahogy a hulk is tenyleg letezik,meg a zupermen is mert lattam a tvben!😄 felhok nem mozognak,nincs repulok,nincsenek muholdak,mernem nez korbe?csillagokat is latnank szivesen.. nem mozognak a felhok... igazabol nem csinal semmit 1 oran keresztul csak erthetetlen okbol babralja a kamerat idegesitoen... fake..

FalseHeLL
Hát ha szerinted ezek igazi felvételek akkor ott nagy baj van.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

picket
#344324 #344325 #344326

&#3237;_&#3237;

FalseHeLL

FalseHeLL
Sőt még hangokat is hallasz mikor mozgatja a kamerát pedig a zűrben vákum van és nem szabadna!