Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
<#ejnye1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FalseHeLL
"Hope is the first step on the road to disappointment."
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.05.08. 11:17:17

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Roger6
REmélem megkapják a magukét. A taxisok is, meg a rendőrök is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ez nagyon kemény
lac coo
Ezek a majmok tényleg csak arra valók, hogy megbüntessen a 30 -as táblánál ??????!!!!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Roger6

szeretem ezt az országot
Tyler1
A kispolgárt 2 lépésből betudják buktatni, de ezek a legtöbb esetben szervezetben működnek, úgyhogy inkább hagyják a picsába.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

w77d
nem foglalkozik velük a NAV, mert hivatalosan nincs semmijük... minden cucc autó stb külföldi vagy nem létező nagynéni és nagybácsi nevén van. Persze fel lehetne ezt göngyölíteni, de egyszerűbb és könnyebb a kispolgárt baszogatni

ezek amúgy Immunisak az APEH-re?
pfejjderasszistavagy
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ProGabe
mérd le kétszer, csináld egyszer...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

12:00 szep nyaklanc..

mostmar aztan eleg legyen.!

meg a Michael-Trevor-Franklin triot megszégyenítő egy délután 10 házba betörős akcióból.
bodzázásból
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

repvez
Az hagyján, de a lakodalmakkor is és ugye ezek már 14 évesen már szülnek. Ha nem dolgoznak akkor csak kell valami , hogy ilyenekre teljen nekik.
bakkerman
Ugye ez egy keresztelőn készült...na már most a brazilok szeretnek minden ujjukra csinálni egy gyereket,szóval most akkor az összes újszülöttnek megcsinálják az ilyen volumenű bulikat? Mert úgy lenne igazságos,az első gyerek Balogh lorenzólámásznak megcsinálnak egy ekkora banzájt,akkor úgy fair ha a 6. Orgován bobijúing meg a 10. Lakatos méjvedör is megkapja ezt a bulit <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.07. 15:19:04

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kemenyen dolgozo kisemberek, salalalaaaa heeeejjjj

http://gaborszantai.co.uk/

Palinko
de abból az alamizsnából senki nem gazdakszik meg, hacsak nem angliából kapja a segélyt, vagy a #344958 -ban vázolt módszerrel. itt az x-ezer forintok nem adódtak volna össze ennyire, hiába vannak sokan, a ház is elég komoly stb
repvez
Én is erre gondoltam, nem azért megy a segélyért mert elköltötte ezzel a keresztelövel, hanem mert abból van a bevétele.Abból gazdagodott meg, miközben a Magyar rászorulót hamár valami papir nem felel meg vagy egy kicist is tullépi a egy före eső jövedelme már nem kap segélyt.
Ők meg csak elöveszik a kisebbségi kártyát aztán fizetnek nekik mintha muszáj lenne, az senki nem kérdi töluk ,hogy a fux a nyakban meg a bömös miből van.
mások segélyéből, amit elvesznek tőlük, mert egyszer kölcsönkértek 5000 forintot uzsorakamatra...
Palinko
nehogy már elhidd, ez segélyből van
repvez
rohadjon meg az összes, aztán meg másnap ,meg a seglyért állnak sorba,de nem menne el dolgozni egyik sem,de mégis jobban élnek mint az átlag Magyar.
De ha még csinálják is, ne vernék nagydobra, multkor is a TV2 is leadott valami hasonlót a reggeli müsorában. Ugyan olyan felháboritó mint a buzi felvonulás.
bardocz
:SDADSAS
Érettségi bulit nem tudnak szervezni így muszáj valamit villantani...

Palinko
gusztustalan ez a kérkedés

en ballagasra kaptam 10 e hufot.. 😞

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.05.07. 13:37:51
PhantomAss
Sehol. A római levélre értem h nem Jézus írta hanem Pál. És az szokott lenni az első komment hogy akkor az nem ér mert nem Jézus mondta.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.07. 12:54:50

GOOBY, pls

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Hol írja az ábrán, hogy jesus írt vmit?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

PhantomAss
annak sem ártana elolvasnia aki ilyen ábrát gyárt
Róma 1, 22-32 pl.
Nem Jézus írta, ja. Mint ahogy az Ószövetséget sem Jahve. Még mielőtt valaki megjegyezné.
Vallási flém on!!!!!

GOOBY, pls

Forolto
ezeket jelöljétek 18-as karikával pls,mert én tuti megállnék a nővésben.😊

ez sokkal jobb zene tőle:

Palinko
"nem vagyok én vérszívó csak egy kis fasszívó" így még érthető is lenne, de ez brutális. ez a török zene meg ezt a mocskos szar szerbiai turbofolkra emlékeztet amitől emígy is okádok itt.
Kata
zenétek

[/cserf][/fülünyúl]

tippmixőté ? 😄
😄

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
rókák :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

broman191
Még ilyet! 😄D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FalseHeLL
<#eljen>

BenedekFeco

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

BenedekFeco

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Roger6
A végén szerintem van megfelelő érvelés: 18 tételt kidolgozni, megoldani 26 perc alatt eleve rossz koncepció. Én egyetértek ezzel, nem is értem, hogy a szerkesztő miért nyomatta végig egyesével az összeset, miért nem választott ki csak párat közülük.