378947

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
    letöltöd, megvágod, megosztod?
  • repvez
    tud valaki olyan megoldást, hogy YT videobol hogy tudok kivágni részt hanggal egyutt ugy, hogy meg tudjam osztani FB on , de csak a kivágot rlszt, tehát a idöpontra ugratott link nem jo, mert ott csak a kezdő időpont adható meg és a másodszorra valo lejártszásnál,mar a teljes viseot lejátsza nem acsak a kivágott részt . És ne kelljen a kivágott részt feltöltenem a saját csatornámra hanem megmaradjon valahol a felhobe
  • nordan
    hát pont ez a gáz,hogy Jürgen játssza az eszét,hogy mekkora green meg szelektíven gyűjti a szemetet,de azért 2 évente beleugrik a ráncfelvart új kocsiba és ha meghúzza a sárvédőt már adja is el, úgy hívják állszentség
  • BenedekFeco
    Az autógyártók nem jótékonysági intézmény, a profitból élnek. Minek gyártsanak autót 10-12-15 évre, amikor a világ jobbik felén Jürgen, vagy Joe úgyis bebattyog a szalonba 3-4-5 év múlva, mert lejárt az előző leasingje. És pont ugyanúgy elhozza a havi fizetése negyedéért/harmadéért az friss modellt, ami új, szebb-jobb többet tud. Nem nagyon fogja őket meghatni, hogy itt Európa közepén meg a Balkánon Kis Pista 20évig még akarná használni a most 10éves autóját. Az más kérdés, hogy a "mi most nagyon zöldek vagyunk" szöveg, az faszság :)
  • nordan
    nekem az a kedvencem,hogy a nagy ZÖLDségben évi 90 millió autót gyártanak le....ahelyett,hogy egy autót úgy csinálnának meg,hogy elmenjen 10-12 évet minimum....helyette az 50km-es E osztályban beszarnak a gátlók, elektronika,rozsdásodik stb.....szánalom
  • nordan
  • CSOCSO
    Nem fog lemenni az ara a benyanak. Adtak ket stimulus csekket es 600 dolcsit per gyerek. Sok szaz billio dodo. Valahogy vissza kell fizetni.
  • BenedekFeco
    Az én olvasatomban az elsőben nem kérdezik, hanem irnak egy cikket arról, hogy Biden miért nem tud többet tenni, hogy az üzemanyag árak csökkenjenek. Pár napra rá meg csökkennek az árak, persze kinának és Bidennek köszönhetően.
    A tévedés jogát fenntartom :)
  • BaliBoy
    ??

Az egyik azt kérdezi, hogy Biden miért nem tud többet tenni, hogy az üzemanyag árak csökkenjenek. A másikban meg arról írnak, hogy esik az olaj ára köszönhetően Kínának meg Bidennek.

Mit kell ebben "látni"?
  • BenedekFeco
  • toza #376366
    "ingyen" energija...

Utoljára szerkesztette: toza, 2021.11.21. 14:17:19
  • 0Fritz
  • BenedekFeco
  • biomage

Utoljára szerkesztette: biomage, 2021.11.21. 03:02:51
  • toza #376362
    szoval vannak ezek az angol csaladnevek amik foglalkozashoz vagy egyeb dolgokhoz kapcsolodnak mint pl

Smith -Kovacs...Taylor - Szabo... Miller - Monar ... Dickinson - ... DICKinSon?

• 0Fritz
  • BaliBoy
  • BaliBoy
  • Dency
    Úh oké. kösz azért.

Utoljára szerkesztette: Dency, 2021.11.19. 17:55:31
  • nordan
  • Synchronous
    Én is kipróbáltam most, és nekem megy. Hozzáadtad az összes pk3 fájlt és a master fájlt is a videó alatt letölthető DraugraKs modból? Töltsd le a modot és a GZDoom főkönyvtárába tedd kitömörítve egy külön mappába. És minden benne található almappából adj hozzá minden pk3 fájlt, különben nem fog működni. Az mindegy ha Redux-al nem megy, elég egy sima Doom 2-es wad is. Én is azzal tolom. A lényeg, hogy legyen letöltve a ZDL emulátor is, és abban csináld meg a fájlok hozzárendelését. GZDoom önmagában nem elég.
    De a GZDoom főkönyvtárában is legyen benne a Doom 2 wad fájl, a Project Brutality 3.0 pk3 fájl, és a teljes DraugRaks mod, és abból add hozzá a ZDL-ben a Main lapon az összes DraugraKs pk3 fájlt, a master fájlt, és a Doom 2 wadot. Ez mind a Main lapon legyen. A Settings-ben pedig legyen kiválasztva forrásnak a GZDoom a jobb oldalon, a Doom 2 wad fájl elérési útja pedig a bal oldalon. Bármit kihagysz, vagy nem a megfelelő helyre teszel, nem fog elindulni. Mondjuk a 92-es Wolfenstein 3D-hez is csináltak ilyen modot. Már azt is kipróbáltam, és jobban tetszik, mint a Wolfram remake.
  • Dency
    Doom 2 reduxot hogy a pí-be kell használni? Letöltöm a wad fájlt zdoom-be indítanám de kiírja: GETNUMFORNAME : PLAYPAY not found. Vagy kell hozzá a sima doom 2 wad akkor viszont nem tudom betöltetni vele a reduxot. Txt fájlba sincs semmi leírás hozzá, bírom az ilyeneket. GZdoom 4.7.1 et használok.
  • Ninju
    Ez nagyon beteg lett! :D
  • PLaci #376353
    Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -ben nem tudsz játékot menteni, ha a windows felhasználónevedben "speciális" karakter van. xD
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.11.18. 23:19:32
  • mégvadabbdisznó
    Én a Doom 2-t nyomom most Project Brutality 3.0-al és DraugraKs Build-jével. Egyszerűen nem tudok róla lepattanni. Annyira jó lett ez a mod... gyakorlatilag teljesen más színbe öltöztetett egy régi klasszikust. Egymillió fps, zúzás, végtelen adrenalin, ADS, új fegyverek, új szörnyek, 4K-s felbontás, liquid textúrák... mi kell még? :D Pedig hívtak Warzone-ozni, de nem mentem. :D

• BenedekFeco

• PLaci #376350

A videó készítője elkövetett legalább egy orbitális hibát: OG Loc mellé a szinkronhangot adó színész egy névrokonát rakta. :O
    Az igazi OG Loc: IMDB
  • PLaci #376349

• Synchronous
  • BenedekFeco
  • Ferenc4
  • BenedekFeco
  • PLaci #376344

• Caliph
    hát inkább maradjon meg szépen az emlékeimben,mint hogy ezzel szórakozzak :D
  • PLaci #376342
  • PLaci #376341
    Ha rángatod a kormányt, akkor....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyobb lesz a kocsi. :D

• ximix #376340
  • ximix #376339
  • 0Fritz
  • PLaci #376337
    Úgy tűnik megirigyelték a Cyberpunk 2077 "sikerét". :O