Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.

?(???)?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Aztán hiába mondaná, hogy azért parkolt a vonalra, hogy más ne nyissa rá az ajtót. Pedig csak egy paraszt, aki nem tud parkolni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

?(???)?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azért érint ilyen érzékenyen a téma, mert nekem is nekimentek, kulccsal is megdolgozták az autóm és rájöttem, amíg itt vagyok BP-n nem fogom kijavítani, mert kb semmi értelme épp az ilyenek miatt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kiveséztük a témát, vagy jön még valaki? Mert mennék vacsizni meg ilyenek. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A parkoló tudásomat meg a NAPI rendszerességgel szereztem meg a 8., és 13. kerület frekventált helyein. <#vigyor1>#vigyor1>
De ha nagyon akarod kézifékes 180 fokossal is beállok párhuzamos parkolóba. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egyszerűen, ha mindenki normálisan a felfestésnek megfelelően, vagy ha nincs normális távolságra áll meg, akkor elég nagy pancsernak kell lenni, hogy rányissák a másikra az ajtót. Ha pedig tényleg csak úgy lehet megállni, akkor legfelljebb felírod a melletted állók színét/típusát/rendszámát, aztán lehet asztalt verni, ha rádverik az ajtót. Szerintem tuti nem az a megoldás, hogy gyökér módjára 2 helyet kell elfoglalni szívatva a normális és odafigyelő autósokat is.
Azért nincsen igazad, (bár értem én...), mert ha Te jól állsz be, akkor elkerülheted ezeket az afférokat. Az egyik ilyen, hogy állj oszlop mellé. Másfelől, minden plázánál vannak trükkök. Persze, mondjuk a Westend egy külön téma (ott is van 1-2 trükk), de mondjuk az Arena-nal sokan elbénázzák, és az (mínusz) elsőre állnak, ahelyett, hogy egyel lentebb mennének, ahol normális fekvő rendőrök vannak (pl), sokkal kevesebb autó parkol ott, stb... A legnagyobb hiba, hogy lusták gyalogolni 2 méterrel többet, holott ebben az esetben sokkal nyugisabban tudnának parkolni. csak ehhez is agy kell(lene). <#vigyor1>#vigyor1>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Valaki majd pont emiatt a viselkedés miatt fogja szana-szét karistolni az autódat. És meg is fogod érdemelni. A szabályok nem csak másokra, rád is vonatkoznak. Nem véletlenül vannak felfestve azok a bizonyos vonalak. Amit csinálsz azt úgy hívják, hogy tahóság és nincs rá más magyarázat!
Egy autó pedig használati tárgy. És a használati tárgyakra az a jellemző, hogy kopnak. Ez a természetes. Nyilván vigyázni kell rá, de értelmes kereteken belül.
Kíváncsi vagyok, hogy miként védekezel a felverődő kavicsoktól, belógó ágaktól, jégveréstől..... stb, stb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aztán mikor tele van autód belenyitott ajtók és végighúzott lökhárítók sérüléseitől, akkor téped a hajad, mert neked kell megjavíttatnod, vagy hagyod olyan csúnyán. Esetleg mások még baszogatnak is érte, hogy biztos csak úgy mondod, hogy mások húzták meg, mikor te voltál. Aztán kinyílik a bicska a zsebben.
Inkább tartsanak parasztnak, de legalább nem húznak ki a zsebemből százezreket lakatolásért meg fényezésért. Mellesleg nagyon sokat kell vezetnem, nagy rutinom van, jobban tudok parkolni mint sok férfi, szal a sztereotípiát el lehet rejteni ahova a nap sem süt.
[/cserf][/fülünyúl]
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.07.24. 19:14:35
Ha valaki annyira félti a drága kocsiját, az vitesse trélerrel, vagy hagyja otthon a vitrinben lol
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.07.24. 19:11:53