Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
És nem okozatról beszélünk, ha a média dönti el mi jó neked és mi nem, mit nézhetsz, milyen híreket hallhatsz. Illetve ha a csapból is fospermet folyik, és mindenki a fospermetről beszél, akkor hiába a szülő nevelése és "igénye", a gyerek a többség - és a fospermet - után megy. Egy bizonyos korban pedig sokkal fogékonyabb mások véleményére, mint a saját szüleiére. Az általad említett szülői kép befolyását pedig simán felülírja a többségi, külső vélemény. Úgyhogy annyira nem gerenda az a gerenda. És én sem csak a médiáról beszélek, hanem a társadalomról, de a média az ami torzítani tudja az információt gyorsan és hatékonyan egy társadalomban. Ha Kelemen Annákat látsz a képernyőn, azt hiszed milyen jó neki, pénze van, holott nem is dolgozik és szakmája sincs, ráadásul a tv-ben is szerepel, "híres". Ez jön át, a gyerekek pedig erre fogékonyak, beszélik az oviban, iskolában, terjesztik egymás között, kialakul, hogy mi a menő, és ez ellen a szülő csak gyötrődő küzdelemmel tud tenni - ha tud tenni. Értem én, és szintén tudom, hogy része a dolognak a szülő is, de mivel olyan nagy a presszió kívülről, ezért a szülő nagyon sok esetben hiába erőlködik.
[/cserf][/fülünyúl]
Mármint lehet csépelni a médiát hogy szar, mert lehet. De talán a gerendát is észre kellene venni a saját szemünkben (mint társadalom).
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
szerk: jah és nem 10 percet internetezek naponta 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.11. 18:53:26
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[/cserf][/fülünyúl]
A forrás: http://orientpress.hu/146771
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Számomra ezek az emberek annyira érdektelenek, hogy el sem lehet mondani. Semmi kapcsolatom nincs egyikkel sem, akkor miért érdekeljen, hogy érdekből vagy esetleg szerelemből vannak-e együtt. Totálisan érdektelenek.
Két exhibicionista senki/ismeretlen ember.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
halál a szélsőségesekre!
stb.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
meséljetek már még ilyen tutibiztos infokat 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy lehet én is összejövök ezzel a kedves Ferenccel, Cigó Szilvinek is vett lakást, autót (azóta is ezekkel él), hátha nekem is csurran valami.
Apropó Zimány Linda. Az a csaj nem glammodell, egyszerűen prostituált. Eddig dubajozott, nyilván az életszínvonalat tartani kellett akkor is, mikor otthagyta a dzsudzsákot, mert szibériában nem volt kinek a picsáját rázza, és hát se szakmája, se munkája, ment dubajozni. Aztán nagy lendülettel kiment amerikába az összelyukazott pénzen, hogy akkor ő most ott sztár lesz, plusz már akkor odasimult a Ferihez, aki kisegítette. Nyilván nem jött be, rájött, hogy ott (is) dolgozni kellene, gazdag mentort nem tudott összekaparni, a lé elfogyott, gyorsan hazajött, visszabújt Ferihez, hogy akkor most támogassa. Dubajozni most nem mernek, mert ugye abból mennek éppen a bírósági tárgyalások akiket megcsíptek. Figyeld meg, pár hónap, és lakást meg kocsit vesz neki a Feri.
Utoljára szerkesztette: strabo1515, 2015.08.11. 12:24:48
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ja és lehet nektek az is új info,de Andy Vajna bácsi is ratyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.11. 12:04:53
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
http://444.hu/2015/08/10/mindenki-nyugodjon-meg-zimany-linda-tenyleg-kedves-ferenccel-jar/
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.10. 23:50:53

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!