Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akiknek ezeket a műsorokat tervezik sajnos azt nézik amit kapnak...ez a fő probléma! és sajnos ezt a készítők is tudják.........ha tudományos/természet filmeket adnának vagy fasza történelmi filmeket akkor azt néznék.....és egy idő után ezek hatására bővülne az általános tudásuk....,de mivel szennyet kapnak így nem lesz változás....
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kata
Egyrészt nem csak a tv-ről írtam, ha végig olvastad, másrészről a média többes szám, az összes médiumot jelenti, ami a sajtótól a tévéig, vagy egy szóvivőig bármi lehet. Valamint azt se felejtsük el, hogy a médiának igen erős közvélemény és ízlés formáló hatása van, erről már sok tanulmány született. Elég ha csak körülnézel kicsit az ismerőseid körében, hogy mindent igaznak, szentírásnak vélnek ami mondjuk a tv-ben elhangzik (ha már a tv-t ragadtuk ki a médiából). Sajnos ma már nem az igény szabja meg a kínálatot a médiában. Pl. azt hiszi mindenki, hogy mondjuk a Barátok Közt sorozatot mindenki szereti, mindenki nézi. Holott csak annyi tény, hogy főműsoridőben adják, amikor az emberek többsége tv előtt ül, és sokaknak nincs hova átkapcsolni, ezért jobb híján nézik. De ettől még nem lesz a Barátok Közt kedvelt sorozat, nem a nézők akarják, csak úgy tűnik. Ha valami filmet adnának ebben az időben azt ugyanannyian néznék, de inkább többen.
És nem okozatról beszélünk, ha a média dönti el mi jó neked és mi nem, mit nézhetsz, milyen híreket hallhatsz. Illetve ha a csapból is fospermet folyik, és mindenki a fospermetről beszél, akkor hiába a szülő nevelése és "igénye", a gyerek a többség - és a fospermet - után megy. Egy bizonyos korban pedig sokkal fogékonyabb mások véleményére, mint a saját szüleiére. Az általad említett szülői kép befolyását pedig simán felülírja a többségi, külső vélemény. Úgyhogy annyira nem gerenda az a gerenda. És én sem csak a médiáról beszélek, hanem a társadalomról, de a média az ami torzítani tudja az információt gyorsan és hatékonyan egy társadalomban. Ha Kelemen Annákat látsz a képernyőn, azt hiszed milyen jó neki, pénze van, holott nem is dolgozik és szakmája sincs, ráadásul a tv-ben is szerepel, "híres". Ez jön át, a gyerekek pedig erre fogékonyak, beszélik az oviban, iskolában, terjesztik egymás között, kialakul, hogy mi a menő, és ez ellen a szülő csak gyötrődő küzdelemmel tud tenni - ha tud tenni. Értem én, és szintén tudom, hogy része a dolognak a szülő is, de mivel olyan nagy a presszió kívülről, ezért a szülő nagyon sok esetben hiába erőlködik.

[/cserf][/fülünyúl]

HanniBél
Én az ilyen véleményeknél csak azon gondolkodom el, az emberek általánosan miért az okozatról beszélnek (szar a tv műsor) és miért nem a valós okot keresik? Mármint oké szar a műsor fogadjuk el, na de akkor miért nem változik, javul meg? Feltehetjük hogy azért, mivel profitálnak ebből a tv társaságok, na de akkor ez azt jelentené hogy a néző közönség nagyjának ez megfelel vagy tetszik. De ez most hogy is függ azzal hogy a 8 kislány valóság show szereplő akar lenni. Talán úgy hogy pontosan azért vannak ilyen ambíciói, mivel otthon se sokkal jobbat láthat. Ezzel el is jutunk a végső kérdésekhez ki is a felelős a gyerek nevelésében a média vagy az átlag felnőtt/ szülő akinek pontosan olyan az igénye mint ami az ún. 'szar' műsorban van ill. ki is az aki formálja a médiát?
Mármint lehet csépelni a médiát hogy szar, mert lehet. De talán a gerendát is észre kellene venni a saját szemünkben (mint társadalom).

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Palinko
szerintem elég lesz a futás része hosszan, nagyon hosszan
SzirmosSzisza
rég volt flém!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kata
dehogynem! 😄D #evil

[/cserf][/fülünyúl]

igaza van! ki kéne baszni az összes ilyen senkiházit a médiából
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

skinnyman

Regards,

passatgt
ez értékelhetetlen

a szerencsés kis %-ban vagy............
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jani Hun
én annyit mondok hogy 10 éve van internetem, most 22 vagyok, mégse lett belölem se csö buzi se bunkó, jah, és kb félévente 1x (most kétszer hála az humi arinak a kiszeltündés videoja miatt) akadok bele ilyen szar bulvársajtós marhaságba. aki meg hagyja a 10 éves gyerekét sorozatokat bámulni este az rtlen az meg is érdemli.

szerk: jah és nem 10 percet internetezek naponta 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.11. 18:53:26

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kata
Ebben van igazság. Nézd csak meg a televíziót kik szerepelnek benne, kiket futtatnak. Kurvák, prostik, dologtalan munkakerülők, csalók, tolvajok, bűnözők, iskolázatlan buták, ordítozással, veszekedéssel műsort csinálók, sekélyes, felszínes érdekemberek, harácsolók és így tovább. A fiatalok meg ezt látják példaként, merthogy ezekről azt sugallja minden média, hogy sikeresek, gazdagok és menők. És a 8 éves kislányt mikor megkérdezik, azt mondja valóságshow szereplő akar lenni, azaz kamerák előtt veszekedni és baszni egy tucat másik emberrel, a kisfiú meg munkakerülő, nagypofájú tetovált, tanulatlan balfasz aki mondjuk csempészésből vagy csalásból él, herét vasaltat stb.. Mert kb. ezt a mintát látják, és ez létező probléma. De hiába nem engeded a gyereked tv elé ülni, ezer más csatornán is ömlik hozzá a rossz példa, amiről aztán hiába magyarázza a szülő, hogy rossz példa, ha mindenki más azt sugallja vagy mondja, hogy az a menő.

[/cserf][/fülünyúl]

InternetKon. Szerintem nagyon hasznos dolog.

A forrás: http://orientpress.hu/146771

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

senkit nem érdekelne...,de mivel 0/24 ezekkel van tele az internet ezért a kis leányok nagy %-a kurva lesz a srácok meg köcsög bunkók vagy buzik....,mert azt hiszik ez a menő......ha te azt tudnád,hogy mennyire káros hatással van ez a társadalomra a gyerekedet nem is engednéd internet közelébe soha...........
BaliBoy
KI a rossz nyavalyát érdekel az, hogy a Linduska dubajozott, vagy, hogy ez a Kedves Ferenc csőbuzi vagy sem?
Számomra ezek az emberek annyira érdektelenek, hogy el sem lehet mondani. Semmi kapcsolatom nincs egyikkel sem, akkor miért érdekeljen, hogy érdekből vagy esetleg szerelemből vannak-e együtt. Totálisan érdektelenek.
Két exhibicionista senki/ismeretlen ember.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

benőmenő
Boxolni szoktál-e? <#idiota>
épp pár hónapja nyertem a munkaügyi bíróságon,mert kinyitottam 😄
bajgunar
Én meghallgatnék, vagyis elolvasnék párat! Tedd spoiler-ba! 😄 És mesélj. <#nezze>
Jeffjohnson
Erről ez ugrott be

18 évig dolgoztam egy 5*-os szállodában...ha elkezdenék mesélni a hajad kettéállna 😊
mcmoha
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

QuippeR
aki bulvárhíreket kommentál, az mind buzi!

halál a szélsőségesekre!

stb.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

de okos itt mindenki

meséljetek már még ilyen tutibiztos infokat 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

persze,hogy vesz,mert ez az ára a titoktartásnak.............mellesleg nyugodtan elmondhatná a nyílvánosságnak,hogy buzi sokkal olcsóbban kijönne............
nem,nem mindenki,de ők azok
Már lenyilatkozták, hogy óriási szerelem dúl közöttük. Régen rossz, ha ezt úgy kell lenyilatkozni. Lásd még Vajnáék is.
Amúgy lehet én is összejövök ezzel a kedves Ferenccel, Cigó Szilvinek is vett lakást, autót (azóta is ezekkel él), hátha nekem is csurran valami.

Apropó Zimány Linda. Az a csaj nem glammodell, egyszerűen prostituált. Eddig dubajozott, nyilván az életszínvonalat tartani kellett akkor is, mikor otthagyta a dzsudzsákot, mert szibériában nem volt kinek a picsáját rázza, és hát se szakmája, se munkája, ment dubajozni. Aztán nagy lendülettel kiment amerikába az összelyukazott pénzen, hogy akkor ő most ott sztár lesz, plusz már akkor odasimult a Ferihez, aki kisegítette. Nyilván nem jött be, rájött, hogy ott (is) dolgozni kellene, gazdag mentort nem tudott összekaparni, a lé elfogyott, gyorsan hazajött, visszabújt Ferihez, hogy akkor most támogassa. Dubajozni most nem mernek, mert ugye abból mennek éppen a bírósági tárgyalások akiket megcsíptek. Figyeld meg, pár hónap, és lakást meg kocsit vesz neki a Feri.
Utoljára szerkesztette: strabo1515, 2015.08.11. 12:24:48
Roger6
Szerinted mindenki az <#beka2> <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csak azt nem értem mi a fasznak kell hazudniuk,hogy szerelmesek............mindenki tisztába van vele,hogy egy ilyen puffedli majmot (aki mellesleg csőbuzi!) csak a pénzéért,üzletből tartja a nőket

ja és lehet nektek az is új info,de Andy Vajna bácsi is ratyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.11. 12:04:53
Tikal
😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dukai say hello

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

1 percig bírtam, de csak azért mert kellett annyi idő hogy felébredjek. "szingli voltam de 3 éve az élete része vagyok" ergó a luxuskurvája vagyok 3 éve
FalseHeLL
Nem-e? Addig nyomom bele az orrát amig meg nem tanulja, vagy bele nem fullad. <#idiota>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Szar a saját életed? Olvasd, hogy másé milyen jó/szar. Ez az mikor nem tudod magad elfoglalni, vagy nem tudsz kicsit értelmesebb témákat felfogni, amiről lehetne beszélni a barátaiddal.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jani Hun
Sose értettem az ilyeneket, ez kinek nagy szám? vagy most ez mért olyan hihetetlen hogy összejött 2 ember?😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

geccccóóó

http://444.hu/2015/08/10/mindenki-nyugodjon-meg-zimany-linda-tenyleg-kedves-ferenccel-jar/
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.10. 23:50:53
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mulli1986
Nem tudja, hogy rosszat csinál, a gyerekedre se haragszol, ha bevágja a telefonod a vízbe...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

tomi890125
Ez a legjobb!!!!!!

The Only One!

Mephike