Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mekkora!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Takony kölyök koromban láttam néhány részt 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem találom pedig már volt...
Thx
ja meg repül is meg teleportál
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
volt egy pont ilyen Jonny Bravoba, látta vki azt a részt?
nézem, biztos az lesz a poén, h valami pasira veti rá magát, nézem nézem, de mondom az ott nõ...
[/spam]™
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[/spam]™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!