Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peszmek ezt a csokat hanyszor megverhettek, meg mutatjak is hogy valaki fut utana 😄

BUDA > miskolc.

Hunnenkoenig
Nem vagyok benne egeszen biztos, de szerintem, ha mar csak atmeretezed photoshopban mar azt is last edit-nek veszi.

Hanga

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Lazarus
😄DDDDDDDDD Nemsemmi
Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

desigo
a sonkaboxolás az kész😊))))))))))))))
meg amikor a mérlegre áll
pelleri

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

pelleri

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Fantos
ghost cb
Azaz! Na? 😄 Valaki!?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

apocalypse0
The eBay song
kurva jó!!!

apocalypse

Speedbreaker
Gondoltam hogy nem 2004-ben csináltad, és mostanáig vártál hogy feltölthesd 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sadist
És alatta meg megy az Eye of the Tiger 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ghost cb
Meg van valakinek az a funny videó, amikor valaki egy városban, szupermarketben, stb. fut, meg atlétikázik, boxol stb., csak éppen civil tárgyakkal, nem sporteszközökkel? Pl. bolt futószalagján fut, vagy zöldség mérlegen méri magát, fagyasztott húst üt boxzsák helyett, mcdonalds elõtt kikapja valaki kezébõl a kólát és leönti magát mint egy futó, stb,stb,stb.. Nah valakinek ismerõs? 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CattiBrie
a Z betû eléggé edited...

[/spam]™

😄DD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Mayday
Nem en voltam 😊

Kaptam mailen, gondoltam beramolom. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Speedbreaker
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2004:07:01 23:05:57
Szoftver:Adobe Photoshop 7.0

... 😊 Ezt írta ki az Opera

Lazarus
😄DDD fake?
Mayday
Egy új cég bukkant fel a speditõr piacon...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dunga
<#hehe>Nagyon elvan:]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

artschi
én kérek elnézést... <#wilting><#wilting>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Lazarus
<#kacsint>
ezis "vótmá"...<#action>
Kenny85
jólvan késõn vettem észre<#szomoru1><#rinya>

Adam II
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lazarus
vótmá -_-
Kenny85
hehe <#eplus2>

A srác igen készen van... SE lézer <#idiota>

Timbo
De hol van a nõ::??<#kerdes><#fejvakaras>

amúgy inkább az autót😊 ilyen géppel több nõt is lehet fogni😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Mo.Organ
Jó van most már nyugi van <#felkialtas>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Hunnenkoenig
Miert, nalad mindig minden a fejlödesröl szol? :-)))
Valszeg mar harom nobel dijad van, a gyereked pedig 10 evesen beiratkozott a harvardra.

Mert mikor mi gyerekek voltunk, mi mindig csak az iskola tv-t neztük, mi...? Ugyan kerem. Nem kell eltulozni a dolgokat, csak erröl van itt szo.

az egy dolog, hogy elvezik, de nem fognak fejlodni sem, max visszafele.
hen-tes
fú de gyenge.. :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

aston shell

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

herczeg

csak hogy ne legyünk má ennyire offok

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
az anime technikailag semmiben sem különbözik a többi rajzfilmtõl, szóval nemtom honnan vetted ezt. az erõsen villódzó fény vált ki epilepsziás rohamot de nem az okozza a betegséget. de ennyi erõvel a diszkót is betilthatnád mer az még rosszabb.
tudom mer egyik haveromnak többször volt má buli közbe rohama

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Broafka
azt a blockolós csaj adja bonusnak, van egy lila csaj, aki akkor ad meg király boostokat hogyha a specialnal átvált az ikonja egy adott embernél ilyen VS-esre, de az különbözõeket ad, az egyik legjobb amikor zöld fogó csajba esik, és special! na az boostol rendesen

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lacc
Marcipáncica, ezt megjegyzem.
Hunnenkoenig
Jajj...
Jo, figyi, akkor itt hagyjuk abba inkabb :-)))

az 5éves hugom néz olyan meséket a minimaxon(!) amit még full betépve sem tudnék megnézni. komolyan 1ik másik rosszabb mint a teletubbi. és komolyan ilyen agymosott szarokat nyomnak rajta egésznap.
Ha valaki még nemlátta még a "Marcipáncica" cimû magyar bábszinházas filmet vagy mesét nemtom az egy pillanatra lessen bele. komolyan félelmetes ami abban megy.

http://thenamelessphoto.com/

Dying Soul
Ez kész 😄
(Nemtudom, vagy unatkoznak, vagy fizetik põket)

Hunnenkoenig
Miert, most öszinten mi baj van ezzel a videoval?

Abszolut egyetertek azzal, hogy a mai müsorok butitjak a gyerekeket, de egy 5 eves gyerek lehet, hogy nem mindig pedagogiailag magas ertekü cuccot akar nezni.

Ugy öszinten, hallottal te mar 5 eves gyerekeket beszelni, meg ugy altalaban figyelted a viselkedesüket? Altalaban nem nobeldijas eszmecsereket folytatnak. Nekik biztos tetszik, en le merem fogadni.

Ahogy nekünk is kell neha egy-egy idiota film vagy zene, mert egyszerüen csak jo velük kikapcsolodni, ugyanugy nekik is kellhet.

Bar nem vagyok gyermekpszichologus...

I.C.ram
gyereket nem gyerekpszichológussal kell neveltetni, mert attól max csak egy perverz állat lesz belõle felnõttkorában. Többezer évig remekül nevelték a gyerekek gyerekagyturkász nélkül is, amióta megjelentek, azóta érdekes módon egyre több az iskolai mészárló, bunkó kis pöcs.
I.C.ram
Spongebob nem gyerekmese, a legtöbb poént csak felnöttek értík, kb mint a Shreknél.

Animeot se engedném nézni a gyereknek, mert attól is csak epilepsziát kap.
I.C.ram
Ja kb. Manapság egyre durvábban GYPésítik a gyerekeket a sok szarsággal, és egyesek ezt még támogatják is, és rávágják, hogy aranyos, mert a hülyegyerek tapsikol rajta.
Hunnenkoenig
Mert a sponge bobtol nem leszel az, meg a sok szar anime-töl, amit minden nap nezel?

5 eves gyerekeknek kicsit mas az izlesük es az igenyük, mint nekünk.

Gondolom valami disney cucc lehetett, mert az majdnem mindenhol van (Disney Parade nalunk a cime). Ott meg feltetelezem, hogy gyermekpszichologusok szazai dolgoznak.

De vegülis mindegy.

http://www.lohere.net - a MagyarChan