Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

fsgh
😄DDDDDDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gerbill
futball szex 18+

Gerbill

StephenKing
Ezek már voltak kismilliószor!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Én is hiányoltam 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
tudjátok mi a furcsa ebben a balatoni nyár címû animációs filmben? Hogy a zenébõl pont azt a részt vágták ki, ahol arról énekelnek, hogy "leültünk inni, és észre sem vettük az árak színvonalát, Hozták a számlát, és azt hittem, rosszul látok"

Na, kb. ez megfelel a valóságnak 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Penya

most lottem az utcaban 😊

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Magic Boy
Na ja meg olyan kenyér amit értelmes ember nemevett volna meg önszántából és mindezt(és sok mást)azért, hogy ne kényelmesedjenek el!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Gerbill
Az oroszoknál is guggolós WC-volt, még a magyarországi laktanyáikban is.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lol

violence can be used for good - JUSTICE

ColdFire

ColdFire
naggyooon jóóóó 😄

Fantos
vótmá

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ColdFire
én is 😄

Én sírtam rajta.

Én a magyar "megaszar"-on már amennyit láttam belõle szét röhögtem az agyam....
Ez a kiscsaj egyedül leénekelte volna az összeset<#worship><#worship><#worship>

CeeZee
Senkisem mondta hogy ezek angol WC-k lennének. Amúgy igazad van, nyilvános helyen lévõ WC-knél tényleg jobb ez a megoldás.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Broafka
mondom, én nem pont most ezt a részt kritizáltam, hanem biztos voltak már olyan megasztáros videók, amikor ilyen nagyon gáz emberek, vagy nagyon vicces hangú emberkék próbálnak bekerülni a versenybe, és vicces meg minden, de olyan faszkalapok, olyan sértõ dolgokat tudnak mondani hogy nem igaz...
és mindenkit kiröhögnek
(azért a legelején a fekete csaj milyen jót nevetett a kiscsaj nevén... csak tudnám miért)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RelakS
ideje 1.5-re frissítenem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nekem FF alatt megy

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
1: Vótmá
2: Mi történt a Metacafe-val? Nekem csak ie alatt üzemel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hmuda
Ezek nem angol WC-k, hanem "pottyantósok". A japánok csinálják okosan, az ilyen nyilvános alkalmatosságoknál ez sokkal elõnyösebb, mint az, hogy mindenki csupasz fenékkel leül oda.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CeeZee
Már eleve a WC formája fura. Egyébként egy angol WC-n nem esett volna úgy hanyatt a csaávó a végén.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

ColdFire
japánok... 😄

ColdFire
XDDDDDDDDD

Treblakos
csak nekem fura ,ahogy a WC-n ülnek?
Egyébként török kamionosról már hallottam ,õk is guggolnak a Wc-n ,csak nem mindig találnak bele...

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Brolly
😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CeeZee
Ezek nagyon hülyék!<#nevetes1> De ha velem csinálnák meg nem biztos, hogy ennyire tetszene! Bár az utolsó verzió jópofa!

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

NFP
ez jó 😄

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Nem röhögték ki hanem egy jótanácsot adott neki, hogy cserélje le a frizuráját meg változtasson az öltözködésén és megnyeri a versenyt...

ColdFire
temeto? 😄

desigo
Broafka
van valami olyan amerikai megasztár, nem tom, amiben ugyanúgy 3 zsûri van, lehet hogy ugyanezek (az egyik a Hasselhoff volt, avgy rosszul láttam) mind1, de azok olyan egy faszkalapok hogy nem igaz, mindenkit kiröhögnek, és amúgy is, most bassza meg, már elnézést, szerintem a hajával meg, a cipõjével nem volt semmi baj, és amúgy meg mi köze hozzá, faszkalap...

én tátott szájjal néztem a csajt... nem semmi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Brolly
De miylen idokozonkent viszik a teheneket a temetobe?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Agy Halott
esetleg komposztalni vele? az eltrágyásított fold nem jo kesobbi szantonak?
Agy Halott
fogalmam sincs, most találtam!
<#help><#idiota>

Evogordon
enyém lett XD a #82000

fsgh
anyáámm😄DDDDDDDDASDASDASDADSA

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Evogordon
lol<#idiota>

törölt hozzászólás

FOXX supreme
ilyen fejet!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDd

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
ez loll

Sadist
Lehet valamit kezdeni a szétrohadt földdel? :| Ha a bocik sokat legelnek, tönkre teszik a talajt és utána nem lehet semmit se csinálni :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fsgh
jaja nálam is a a baj hogy nem tudom bejuttatni a kaját a bocikhoz😄