Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shodan
?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

desigo
Gerbill
Jófej mi?<#vigyor1>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

dunga
ez kell a magyar embernek 😮

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Alexease
<#wow1><#szomoru1><#zavart2><#wow3><#fejvakaras><#wilting><#csodalk>
http://alexease.uw.hu/files/ultraszargagyidobbenet.wmv
Sadist
www.urbandictionary.com

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

passatgt
mi az a pwnt?<#idiota>

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
no comment

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Agy Halott
mit nem mondasz?
Vdanosss
ÁÁÁÁÁÁ
Ez aztán zene a javábol<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#hehe>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

passatgt
fsgh
húúú az zsír😄DD csak kár hogy olyan nagy😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huh, de jó oldal. Köszönöm, hogy beraktad! 😊

Alexease
En meg tudok adni linket, ugyanugy foldrol keszult fotokrol, havonta fotozva, egyenkent 86400x43200 pixel, ~3 Gbyte (gigabyte) becsomagolva darabja😉
Speedbreaker
igen

Agy Halott
van egy 21600x21600-as felbontású <#ijedt> Föld-rol készült képem; belinkejem |img| |/img| tagokkal?

[már tudja a választ!<#bdead>]
pelleri

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

desigo
Az elején még élvezi de a végén rájön,hogy ez nem igazi és jól megtépi <#nevetes2>
desigo
<#taps>
ColdFire
XD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Mr Csé

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Jah de még pörgetné a fegyvernek látszó tárgyát😊))))))

ColdFire
kicsit bekurta a fejét 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sadist
Igaz, a fizika tetû egy dolog is tud lenni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

I.C.ram
Mondom, hogy az Stalinos, ami nem jelenik meg!!
Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Alexease
CeeZee
Ezek a ruszkik hülyére vesznek minket! 3/3-as ügynök mind! <#idiota>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

RelakS
De van ott egy brezsnyeves is, ami nem jelenik meg 😞

A kopasz meg egyébként is Lenin 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ezzel me gmibaj? -.-
iko
ezt most én sem értem, a barátom (fiú) is szokta így hordani, és szerintem buzi... :-/

😄D

spam. sry

Broafka
ezt most én sem értem, a barátom (lány) is szokta így hordani, és szerintem jól áll... :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

CeeZee
Rájöttem! Nekem a Sztálinos képet nem jeleníti meg valamiért az IE! Azért hittem azt, hogy összekevertétek Leninnel.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

I.C.ram
Én meg arra, hogy simán félreolvasta, mert szó nem volt arról, hogy a képen Sztálin van. Én csak azt írtam, hogy a Sztálinos képen nem Brezsnyev van, hanem Sztálin.
CeeZee
Mintha próbababák lettek volna, úgy repültek szét! Ha ez igazi akkor nem semmi.

BiG G
félreolvastam -.-

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

CeeZee
Én arra tippelek, hogy azért, mert õ nem Sztálin, hanem V. I. Lenin elvtárs.

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

I.C.ram
Ezt most miért raktad be?
BiG G
aha, np :|

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

I.C.ram
Sztálinos volt az 😛
dunga
100%

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

CeeZee
<#idiota>