Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
flame on
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2015/09/the-coddling-of-the-american-mind/399356/
http://www.telegraph.co.uk/education/universityeducation/universities-and-colleges/11387191/The-suppression-of-free-speech-on-university-campuses-is-reaching-epidemic-levels.html
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/free-speech-safe-spaces-yale-racism-gender-sexuality-a6757936.html
Ez a video is talalo a gondolkodasmodjukra:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem nem erről van szó, csak simán kifigurázza a nyomorék beteges polkorrektséget.
Ahogy ez is:
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ami közel van, az is, az ellenpéldák figyelmen kívül hagyásával - bármilyen statisztika csak engem igazol, minden, ami ellentmond hamisítvány, hazugság, összeesküvés és trollkodás.
Ez az Internet Alapszabálya

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: LES FORZA INTER, 2016.01.22. 01:35:26
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ebbol meg meg barmi lehet, nagyon kapalozik a DC az latszik.
Regards,
PSN ID.: Beegabor
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sailor Moon-t is, mert a nyüves DB utána jött, és ugye a kevés ülőhelyet időben el kellett foglalni 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
13-16 percnel van a nembugyis mutogatas..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.01.20. 20:23:29
seldon meg ne tudja jaj!