Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
hát asszem a végén valami 41 vs 43 volt a poll, mondjuk mindegy hiszen ha esélyesebb volt akkor még rosszabb szorzóval adják a fogadást😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem volt az olyan pénzfeldobás esélyű
hillary vezetett minden közv. kutatás szerint

?(???)?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RelakS
betmen maszkos szpájdörmen XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS
Thor, B+! <#idiota>

BenedekFeco

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BenedekFeco

Count Adyn
16% profitért bevállalni egy gyakorlatilag pénzfeldobás esélyű fogadást? az gg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

aki hülye haljon meg
SzirmosSzisza
szegény Honfitárs!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

CSOCSO
Latnatok mi megy a facebook falamon. Azt a leborult mindenit. Beszaras-behugyozas ami megy az amerikak kozott. En az agylancomat ledobom, hogy emberek inkabb szavaznak egy korrupt fakin kurvara azert mert trump mondott egy ket baromsagot. Ja egyszer oda jutnatok, ti vissza valasztanatok Orban-t ha egy masik jelolt azt mondana, hogy nem akar radikalis muszlimokat az orszagba es hogy jol megfogdosna a szomszed csaj picsajat? Na meg az, hogy a mindenki mas is osszefossa magat, mert Trump lett az elnok... Ja. Magyarorszagon most aztan hatalmas valtozas lesz, mi?
Forolto

Metalmilitiakid
Légyszi valaki segítsen már. Keresek egy képet.
Az a lényege, hogy egy stick figure keresgél vmilyen online shop on és néz egy futó felsőt szürkében és mondja, hogy ez tök jó nézzük meg feketében és ahogy átkattint a feketére megjelenik ugyanaz a szürke poló csak egy néger modellen a fehér helyett.

Már mindenhol kerestem, de a google nem a barátom...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RatBaG
SzirmosSzisza
jó erőben van 😄 (méretkülönbség)

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.11. 11:09:13

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pyotr
Persze, nekik jobban ki van mosva az agyuk 😛

&#9608;&#9608;

SzirmosSzisza
Nem kell szerintem ilyentől félni, szépen lassan visszavon dolgokat amiket mondott a választás során. Ha végre elhiszi, hogy a globális felmelegedés nem kínai hoax (tényleg ezt hiszi) és még a NATO-ból se lép ki akkor lehet nem is lesz világvége 😊

Jeffjohnson
Jah és a kutyapárt fizethet majd károkozásért. Vicc az egész.

Nekem is ez ugrott be. Sokan már nemzethalált és az utcán négerekre +a többi etnikumra vadászó redneck bandákat vizionálnak.
Mennyivel szebb amikor letakarítják a járdát, mi?....Oh wait!

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.11.11. 07:44:12
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.11.10. 22:42:15

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

ReszegKoldus
egész jól viselik <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RelakS

XD
nearo
Mondjuk az gecikomoly akkor, hogy én eddig azthittem a southpark obamás része eltúlozza az egészet, pedig úgy tűnik nem...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SzirmosSzisza
Mondjuk azért nem 1 színvonalon van a 2 ország 😄

Caliph
elég durván komolyan veszik ... 😊
megnézném itt nálunk ki sirna ha nem a kedvencét választják meg
max a haverok hogy vége a közbeszerzések lehúzásának 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.10. 19:30:03

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BenedekFeco

Mr_no_NaMe
mondanám neked, hogy a vietnámi nádvágó krva nyádat, de csak magamat tudom okolni azért amiért rákattintottam 😞
bajgunar
Vigyázz hangos! <#zavart1>
DE MIÉRT? REMIX
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.11.10. 17:39:11