378947
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#377063 Jó comment,
Valaki lassan tényleg közölhetné már ezzel a sok álszent barommal, hogy attól még, hogy minden szerepet - kaukázusi fehértől - eltérő bőrszínű színész játszik még nem lesznek kevésbé rasszisták, sőt... lehet, hogy pont kontraproduktív a logika?!
Nem lehet úgy pozitívan diszkriminálni egy népcsoportot, hogy a többit ezzel ne diszkriminálnád negatívan... tiszta matek egyenlet.
Mikor lesz olyan globális diskurzus ami azokat diszkriminálja akik tudatosan diszkriminálnak? :) -
#377062 -
Az ugye megvan, hogy a "sötét elf" (dark elf) nem azt jelenti, hogy a bőrük színe sötét??
De Tolkien világában amúgy sincsenek "dark elf"-ek. Olvastam A Gyűrűk Ura trilógiát, A Hobbitot de még a Szilmarilokat is. Egyikben sincsenek sötét tündék. Olyanok vannak akik kevésbé barátságosak (maguknak valók mint pl. az erdő tündék), de kimondottan sötét tündék nincsenek a Tolkien által megalkotott világban.
De még ha lennének is, még egyszer, a sötét tünde nem azért sötét mert a bőre színe sötét.
Sőt! Azokban a sztorikban, történetekben amikben szerepelnek dark elf-ek,úgy vannak ábrázolva, hogy még a "sima" tündék bőrszínénél is fehérebb a bőrük színe mert sokszor sötét helyen élnek.
A gond pedig az, hogy tiszteletlenek egy már megírt művel, Tolkien alkotásával! Azzal a Tolkiennel, aki elképesztő részletességgel dolgozta ki a műveit. Aki egész pontosan leírta, hogy hogy néznek ki az egyes fajok, milyen szokásaik vannak, sőt, ugyebár nyelveket alkotott meg az egyes fajoknak. Nem túlzok ha azt állítjuk, hogy egy zseni volt az irodalomban és a nyelvészetben. És ennek az embernek veszik szarba a munkásságát!
Persze ez a kicseszett woke culture is csak addig megy el, hogy fehér karaktereket cserél ki bármi másra. Bezzeg egy Kunta Kintét nem cserélnének bármi másra a feketénél.....
Képmutató, hányadék banda!
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2022.02.12. 20:16:31 -
#377060 "Emberbol is sokfele van"
Belőlük is leginkább sötét. -
Zsoltee_a_bator #377059 Tudom, hogy manapsag divatos felhaborodni minden nem arja casting miatt, de a gyuruk ura konyvekben is emlitenek sotet elfeket.
Emberbol is sokfele van, a mesebeli lenyekbol is az a minimum, hogy legyen sokfele. Delen praktikusabb a sotet bor eszakon meg a feher, ennyi.
-
toza #377058 -
#377057 -
-
#377055 Teljesen rendben van. Csak most már tudjuk, hogy a másodkor végén volt egy faji tisztogatás...
Hogy b@sszná meg magát az Amazon... -
#377054 köszcsi :) -
dregnarr1 #377053 Újgenerációs Gyűrűk Ura sorozat törpéje. Van latin elf is
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2022.02.12. 07:21:33 -
toza #377052 hepi B Day.
baloldali az miez?
-
#377051 -
Neocortex #377050 -
#377049 Ird be a szamaidat, majd valaki megkeresi az oldalt, es szol ha valamit talalt:DDD -
#377048 -
kamionosjoe #377047 Csak kép fb-ről -
#377046 Ez csak egy kép, hol a link? Érdekelne.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.02.11. 16:43:21 -
kamionosjoe #377045 -
Dobronski #377044 akkor csak nem akkora a para ha nem tudtal rola :D -
#377043 -
-
Zsoltee_a_bator #377041 Itt van a szabalyzat: https://armwrestlingworld.com/rules/
A kezdopozicio eleg szigoru, utana viszont eleg laza a szabalyrendszer. Testtel dolni, akar labat is felemelni, csomo mozdulat megengedett. A legtobb ellenfele karizombol akarja megoldani, vagy lazsal az elejen, nem csoda, hogy konnyen lenyomja oket. Aki kibirja az elso rohamot, ott ugyesen iktat be mini pihenoket aztan lerohanja -
#377040 Nekem csak az tűnik fel, hogy mintha ez nem szkander lenne. Igaz, ennyire nem ismerem a szabályokat, de a kiscsávó azzal nyer, hogy bele fekszik, és az ellenfélnek az Ő egész testsúlyát kellene elmozdítani, míg a másik fél csak kézi erővel dolgozik. Bár, már az egyik részen mintha a színesbőrű emberke is próbálná ezt a technikát alkalmazni, de kevés sikerrel... -
#377039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én tisztában vagyok azzal amit itt leírtál... a poén az, hogy azok nem voltak tisztában vele, akik kiálltak ellene, mert valószínűleg azt gondolták, hogy önmagában a hatalmas bicepszek, meg a kigyúrt felsőtest bármit is számít ennél a sportnál. -
#377038 -
#377037 Pontosan igy történt. Magyarországon ez csak a retard csoportokban tünik ugy hogy sok embert érdekelne. -
#377036 jaj juj szornyu bruhuhu maszkot kell felvenni meg oltast, benitsuk le a fel orszagot mert különleges kamionos tudos vagyok, na ez aztan sokkal erettebb -
toza #377035 votma
Utoljára szerkesztette: toza, 2022.02.10. 14:04:50 -
#377034 -
#377033 Ez politika? Oké, majd az illetékesek törlik. Nem fogok rinyálni miatta.
Mert olyan váratlanul ért ez a tüntetés, hirtelen csak úgy ott teremtek a megszokott útvonaladon, hogy nem tudtad betervezni -
Dobronski #377032 jaj juj szornyü brühühü -
Dobronski #377031 hajrá Kanada! -
#377030 "- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n."
Arról nem is beszélve, hogy bevagdosni könnyű vidám részleteket a tüntetésről, de az már nincs benne ahogy én is elkések a nem kevés pénzbe kerülő magánorvosi időpontomról miattuk. Ja, végül nem késtem el, mert pár kresz szabályt leszarva, és erőszakosan letolva, ledudálva a - magukat csak kanadai, meg ottawás matricától faszagyereknek érző - gyökereket mégis odaértem. -
#377028 A srác (aki mellesleg maga is 2 méter magas és 130 kiló) évek óta szkanderrel foglalkozik és legyőzi a szkanderrel NEM foglalkozó testépítőket és más amatőröket. Mi ebben a különös? Lehetsz akármilyen erős, ha életedben nem szkandereztél. -
#377027 -
#377026 -
#377025 -
#377024 "kribi312
Dog software on horse hardware"
She said she wanted to be a transformer for Halloween. Wish granted!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.02.09. 15:30:35 -
meistro #377023