Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2017.01.05. 08:14:37
Swedish people are albino monkeys

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.01.04. 16:22:19

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.01.04. 16:15:10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.04. 15:26:36
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amerikaban elek tobb mint egy evtizede de olyan ajtot meg nem lattam ahol ki tudod magad zarni.
"The trees move. Do you not see it?"
A legtöbb amerikai ajtón kívül nincs kilincs csak rugós zárnyelv, így ha véletlen kilépsz az újságért és a huzat becsapja az ajtót nem tudsz bejutni, max a filmekből ismert lábtörlő, virágcserép alatti kulccsal....de ha az nincs ott, mert a gyerek elvitte akkor szomszéddal hívathatod a szerelőt a bizgerentyűvel, hogy nyissa ki.
Na ezért lehet így kapni, mert munkaeszköz, csak a mi kultúránkban tűnik elsőre tolvajszerszámnak.
Hülyén jön ez ki, hogy míg amcsiba ha húzat becsapja az ajtót, keresheted a pótkulcsot vagy hívhatsz szakembert, míg nálunk odamész és lenyomod a kilincset 😊)

Semi-automatic Unlocking Gun Kit for Door Opening - ROSE GOLD 205323601
Dispatch: Ships between Jan 10 - Jan 16
$46.54
LOOOL
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.01.03. 14:01:20
oculust 2t meg hasznaltan 60 alatt lehet kapni ibejen + 70 a karok ujan..

De élményben nem tudom , hogy milyen egyik sem csak amit olvasok róluk.
masfelol meg fail,mert 1ik sem vonatozik vegulis..

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.01.03. 10:11:34
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
uvegezes gyorsan-egyszeruen..lopasgatlo 2000+

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.02. 16:05:51
korlat te reszeg menni haza..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.02. 15:56:21
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.02. 15:05:49
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict