Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
"Japanese army mobilizing in 1940 (Colorized)"

Per Aspera Ad Inferi.

"fagyasnak indult "fagyni keszulo"?!?

erted a lenyeget ettol fugetlenul biztos..

már bocsi de ez a mondat hogy "azért nem tud megfagyni a víz mert a megfagyó víz nem hagyja" szerintem elég nagy hülyeség
Utoljára szerkesztette: sgforum, 2017.04.29. 19:56:27
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

ximix
OFF
Érdekes dolog ez amúgy a gyümölcstermelőknél ez bevett módszer.

"Korona fölötti fagyvédelmi öntözés

Az eddigi tapasztalatok alapján a leghatékonyabb fagyvédelmi módszernek tekinthető, akár 6-­8 °C-kal is képes emelni az ültetvény hőmérsékletét, így a legnagyobb lehűlések ellen is védelmet jelenthet."
forrás
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

Dzsini
Hát, középiskolás kémiaóra alapján a fagyás exoterm folyamat (hiszen energia nem vész el, a folyadék megfagy, a környezete felé leadja a benne tárolt energiát -> ott olvadás történik), tehát semmi hülyeség nincs benne.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.27. 18:35:27

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Hm? Ha azt állítják a tudósok akkor azt állítják, még ha hülyeség is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hát emberek az index.hu megcsinálta nálam az év viccét ezzel a két cikkel

Pluskast
Tisztára mint egy középkori.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MKKP interjú ezúttal a HírTV-n:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BenedekFeco

Alexease
Dynamic
ügyes

★★★★★

Bokafix2
Ha nem fake akkor viccesebb?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nagyceru videoi vannak sracnak,iratkozzatok fel most..
ez igazi.. majdnem..

egy dislikeot megért ez a fake szar

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

artschi
Ide is kéne: 😄 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

2:20..." jaj gyenge a vvifi..."..

Alexease
Inkabb mar szanalmas. A kozepen, lyukon nezheto "osszelopkodott" videokkal. Nagyon raccupantak a "vicces" dolgokra, sokszor lattam mar telefonnal levideozott YT-ot, amit aztan telefonnal levideoztak, es lett belole heti best of, ami mar eleve tobb eves forrasokbol van;D De ha mar rakattoint az ember, az mar neki (valszeg) jo😉 Ilyenkor tolni kell a dislike-ot.
Mr_no_NaMe
pont erre nem leszek hajlandó 😄
azert vicces...
Kmarha
2-őt.

beállítások - kommentárok ki

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
túl sokat kell kattintgatni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

+1 nem az.. en mar csak tudom mi a vicces.. ez nem..

ez viszont nagyon..
Tikal
nem vicces..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát nem tudom, némelyik vicces volt. De pl az öltönyös csávót sajnáltam, lehet emiatt késni fog a munkájából és akár ki is rúgják. Az nem tetszett.
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

RatBaG
hívjátok az ördögűzőt!

Per Aspera Ad Inferi.

nezetseg..jutubpenz...
ximix
😄 Le Zap de Spion Live
(bár azt nem tudom mi értelme régi videókat élőben leadni)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.04.24. 23:16:24
repvez
A Petőfi rádióban hallható Tóth János (mucsi féle sorozat) telefonos reklámját hol lehetne megtalálni? esetleg letölteni?
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Abból kiindulva, hogy nem vagyok és nem is voltam ügyfelük, még csak nem is telekomos eredetű a címlista.
Olyan címre kaptam, amit csak a nem 100.00%-ban legális oldalakra való regisztrációra használok.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.