Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
jo moka lehet

nincs old firefox mappa nincs logins.json corrupt..
mar az ongyilkossagra is gondoldoltam,kerlek segitseg!!
Szerencsere tobbfele van belole..
Nő volt persze.
21. § (7)
A kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó gyalogosnak a járművekkel szemben elsőbbsége van.
Ugyancsak elsőbbsége van - kijelölt gyalogosátkelőhely hiányában is - az útkereszteződésnél áthaladó gyalogosnak azokkal a járművekkel szemben, amelyek arra az útra kanyarodnak be, amelyen a gyalogos áthalad.
A megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművekkel szemben azonban a gyalogosnak elsőbbsége ezeken a helyeken sincs.
biciglisek meg csak szimplan bunkok...

Utoljára szerkesztette: toza, 2022.01.24. 11:18:51
A kis turcsi orrú nagyon éli
Amikor két férfi beszélget
It's only dad's basement. What could go wrong?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Harry Potter Is Dead!
Arwen fiatal voltam kellett a pénz
Ügyes szerkesztés
https://coub.com/view/2614kc

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: toza, 2022.01.22. 18:00:31
Azért a 4-5 szörös árbeli különbség elég combos egy haszongépjárműnél.
A vidó alatti beszólós komment: <#hehe>#hehe>
"Hótolóként, sószóróként használhatná a Magyar Közút...egy só illetve egy akku feltöltéssel képesek lennének akár 10-15 évig is használni."
A bal videó oroszországi eset a jobb egy amerikai.
A készítő szeretné ha Oroszország is fejlődne ilyen téren, évi 200 diák hal meg hirtelen szívleállásban.
Hirtelen szívleállásnál az idő nagyon fontos tényező, mert ha kb. 5 percig nem történik semmi, akkor a beteg maradandó agykárosodást szenved.
10 perc elteltével már menthetetlen.
Közösség perceinket látták<#hehe>#hehe>
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Elmélet és a valóság
Mortálitosz Kombatolosz Homosz
Farok szív
Hello bébe
Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.01.22. 13:22:46
A halálzónában segíteni egy bajbajutottan meg szinte egyenlő az öngyilkossággal.
Van némi árnyéka.
Hangrobbanás két acélgolyó összekötésekor.
Tavaly megnéztem jó pár videót, elolvastam sok cikket a Himalájáról, Erdős Zsoltról.
Ekkor tudtam meg a jelentését a "Halál zóna"-nak, bár a neve utaló, de értelmet a beszámolok alapján nyer, miszerint ott már nem regenerálódik a szervezet, hiába vagy sátorban, eszel, iszol, ha ott maradsz meghalsz.
Némelyik kép a gleccserrel, olyan mintha nem is a Földön járnánk.
- Rendben, oda szerencsére senkinek sem jutna eszébe marhaságot pingálni.