Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
főleg ahogy a riportalany betrollkodja a hírolvasó csajszit
https://www.youtube.com/watch?v=sBgAm84wyfI&feature=youtu.be
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
★★★★★
olyanok ezek mint a régi "kandi kamerák" amiket 3 kamerával vettek fel és a statiszták szinészkedése kiborítóan szar volt
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.07.09. 09:12:32

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
★★★★★
#hhwnd
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eredeti címe: House of Cards
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Azrért... a Raid szerintem csak tesztelgessen állatokon 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mellesleg lehet viccelődni SOROS-al,de ha egy kicsit is utána nézne a nagyérdemű lehetne látni,hogy az az ember egy felforgató spekuláns féreg!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.07.05. 22:41:11
minden évben rácsodálkozom, mikor a le mans-t nézem, hogy a franciáknál este tízkor még világos van, szürkület. nálunk meg ehelyett hajnal négykor kezd világosodni, megszívtuk.
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/