Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg ilyen videó van, de én sem látom a streamelés által hozzáadott + tartalmat.
könyörögve kérem árulja el valaki milyen emberek azok akik ezt nézik és fizetnek? 😄
Ja és ezzel a mikrofonnal csinálja:
Link
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.19. 15:35:42
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.19. 15:01:37

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.10.18. 23:53:38
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bitch és twitch kereszteződése 😄
Én is néztem anno egy hasonlo streamet, (de normális méretü facecammal és nem nézett ki kurvának se) ő mobá-t tolt meg csgo-t, neki az volt a technikája hogy a donate-hez irt szöveget a gép felolvasta, az irásjeleket is, szoval ha beirtad: >>>>>> ezeket a kacsacsöröket akkor folyton ovlasta a gép: "greater than-greater than-greater..... stbstb" a csaj meg folyamatosan sírt meg orditozott hogy "stop donate guys pleeeasse dont donate stop donate pliiiiiiiiiiiiiz"... olyan 2-5 ezren nézték folyton és folyamatosan jött a 5 dollár alapdonate, persze neki is ment 1-2 nagyobb összeg. én sose donateltem neki, haverommal berugva gyakran beraktuk azt elförmedve elgondolkodtunk hogy most ez komoly?😄 mert igaz hogy megalázza magát és a női streamereket, viszont okosan csinálja😄
A kérdés az az inkább hogy majd 10-15 év mulva majd egy állás interjun mit fog mondani, "hát igeeen, kurválkodtam twitch.tv-n 2 évig, remek karriert épitettem belöle"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sajnos nekem is volt, hogy a tévé ugyan nem ment, de a set top box-on ment az eurosport, és párszor láttam rajta a "női labdarúgás" feliratot... dohh...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Persze az is igaz, hogy a kulturajuk, szokasaik es vallasaik miatt, mar kissebb "kihagasok" miatt is kepesek megkeselni vagy megkovezni. Nalunk a videki feka ciganyok allnak habitusban kozel hozzajuk, de naluk se kultura se vallas nincs hozza.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."