Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
na ez is jogos... nézik ahogy beég a csajoknál vagymi?
Sippie
egyenjogúság... próbálj meg te ebből megélni. Na ugye 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ReszegKoldus
Valószínűleg ugyanolyanok nézik, mint azt a ronda nagyorrú akárkit a #358857-ben : akiket érdekel.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

ASMR erről szól. Hogy ki miért fizet az pedig relatív 😊.
Rengeteg ilyen videó van, de én sem látom a streamelés által hozzáadott + tartalmat.
de nemár,hogy ezt csinálja 8 órában hogy kocogtatja a körmeit azon a mikrofonon és fizetnek érte 😄

könyörögve kérem árulja el valaki milyen emberek azok akik ezt nézik és fizetnek? 😄
Amit csinál azt ASMR-nak hívják de ezek szerint most már ezt is streamelik.
Ja és ezzel a mikrofonnal csinálja:
Link
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.19. 15:35:42
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

jó de ha a TESLA megy 150-el akkor az a kamion legalább 180-al megy el mellette ami lehetetlen
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.19. 15:01:37
HELP!! na ez mi a rákfene??

Teslán nem csak 150et mutat?
lel
Pluskast
Az igen!!!<#wow1><#guluszem1> Mennyivel mehetett az a kamion?? 300-al??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ice Poseidon vs magyar szőke ribike

cenobite
LiveJasmin Lite Edition 😊

gamertag: kenobita

állás? ugyan
SzirmosSzisza

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.10.18. 23:53:38

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jani Hun
---bwitching

bitch és twitch kereszteződése 😄

Én is néztem anno egy hasonlo streamet, (de normális méretü facecammal és nem nézett ki kurvának se) ő mobá-t tolt meg csgo-t, neki az volt a technikája hogy a donate-hez irt szöveget a gép felolvasta, az irásjeleket is, szoval ha beirtad: >>>>>> ezeket a kacsacsöröket akkor folyton ovlasta a gép: "greater than-greater than-greater..... stbstb" a csaj meg folyamatosan sírt meg orditozott hogy "stop donate guys pleeeasse dont donate stop donate pliiiiiiiiiiiiiz"... olyan 2-5 ezren nézték folyton és folyamatosan jött a 5 dollár alapdonate, persze neki is ment 1-2 nagyobb összeg. én sose donateltem neki, haverommal berugva gyakran beraktuk azt elförmedve elgondolkodtunk hogy most ez komoly?😄 mert igaz hogy megalázza magát és a női streamereket, viszont okosan csinálja😄
A kérdés az az inkább hogy majd 10-15 év mulva majd egy állás interjun mit fog mondani, "hát igeeen, kurválkodtam twitch.tv-n 2 évig, remek karriert épitettem belöle"

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

belenéztem egy twitch csöcskibaszós streamerbe aki annyit csinál baszki,hogy PÉNZÉRT!!!! a nézői megtekerhetnek egy ilyen szerencsekereket amin mindenféle fogyatékos baromság van majd a csaj azt megcsinálja.....pl. "REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" ezt kiabálja ilyen elnyújtott EE betűkkel.....meg hasonló érdekfeszítő baromságok...és baszki ez a picsa 950!!!!! Dollárt kapott egy baromtól ezért! Mi a fene??? ez mi???
BenedekFeco

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Pluskast
<#eljen><#eljen><#nevetes2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

igen mert erre szamitottak...

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sippie
mondjuk ha már valaki 1 percnél tovább bírta, az tényleg valami. <#idiota>
Sajnos nekem is volt, hogy a tévé ugyan nem ment, de a set top box-on ment az eurosport, és párszor láttam rajta a "női labdarúgás" feliratot... dohh...
Írják, hogy ennyien kapcsoltak legalább 1 (!!) percre arra a csatornára, amikor ment a mérkőzés. Így azért könnyű, nem?

mas merkozeskekre 3-4 milliokat irnak mashol.. szoval biztos csak osszeadtak a vegeredmenyt h vakicsanak..
Sippie
750 millióan nézték? kötve hiszem...
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

DarkHorSe
migransok, ennyi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Voltan
Ez kétségtelen 😊 De nyomorult sikh-ek erről nem tehetnek 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Alexease
Sokaknak mindegy, hogy sikh, arab vagy perzsa, egyformak, sotet, gonosz es robbantos😄
Persze az is igaz, hogy a kulturajuk, szokasaik es vallasaik miatt, mar kissebb "kihagasok" miatt is kepesek megkeselni vagy megkovezni. Nalunk a videki feka ciganyok allnak habitusban kozel hozzajuk, de naluk se kultura se vallas nincs hozza.
Voltan
Miért? Ez nem arab, hanem sikh.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

és panasz könyvel <#finom>
BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.