Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDD
Sippie
fakju... 😄DDD
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

CSOCSO
A ferfi egyaltalan felfogta hogy mivan mert nem igazan lepodott meg a fiun mikor abbahagyta a csaj hangot.lol
Tikal
wtf

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
Kivancsi lennek egy time-lapse videora a mostani transgender playmate retusalasarol mert meg retusalva is eleg gagyinak nez ki a "csaj"
Hogyan szerezzünk nézőket tviccsen: második felvonás
http://hvg.hu/cegauto/20171022_benzintolvaj_autos_benzinkut_tankolas <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.10.22. 13:59:58
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Dzsini
Caroline Cossey (született Barry Cossey)

Annyiban igaz a lenti állítás, hogy ő nem volt playmate of the month, "csak" szerepelt a magazinban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.22. 07:14:00

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
errol van vmi forras mert mindenhol azt irjak, hogy ez a csavo /csaj lesz az elso.
RatBaG
nem akarom kipukkasztani a lufit, de transgender modell már 81-ben is szerepelt, aztán 91-ben megint.
mellesleg ezt nem két nap leszervezni, az öregnek még bőven benne lehetett a keze.

Per Aspera Ad Inferi.

Bennem is kb ez fogalmazódott meg, szerencsétlent csak most földelték el de már forog a sírjában
BenedekFeco

BenedekFeco

Szaudi űrprogram
Kár, hogy nem lökte meg valaki a csávót hátulról.<#ravasz1>
RatBaG
rip john dunsworth.

Per Aspera Ad Inferi.

Vagy a kettő egyszerre. 😊
BenedekFeco

BenedekFeco

Metalmilitiakid
Mindenki nyomja a Vape-et a csávó meg odanyújt egy csavarhúzót mintha az is Vape lenne. A csaj meg sejtem életében nem látott csavarhúzót vagy nagyon kész van 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Alien69
Szerintem citrom ízesítésű csavarhúzó. <#idiota>

Ez micsoda / minek kellene lennie?
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.10.20. 23:36:19

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

#amcsithings
FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RelakS
Én is youtube-on szoktam megnézni, de a figura tuti élőben veszi fel. Üzenetekre szokott válaszolni, megköszöni az adományt, stb.

Vannak érdekes végigjátszásai.
Ez a speedrun-os csávó, nem a vicces, annak a csatornája "megsemmisült" 😞
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.10.20. 19:35:15

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tikal
láttam már ilyen beszélgetést 😄

az egész annyiból áll, hogy 10000sor/mp sebességgel szalad a cset, még egy hi-nál többet soha nem sikerült elolvasnom 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pusztán nézőként jobb a vágott youtube tartalom. Az élő műsor részben azért is sikeres mert közösségi élményt ad, a nézőknek lehetősége van beleszólni a műsorba és beszélgetni a többi nézővel cseten. Bár ez általában végtelenül primitív emoji spammelős formában nyilvánul meg
Tikal
abszolút. de arra ott a youtube, ha nem találok valami cuccot, elaakdtam stb, de hogy én élőben nézzem, hogy valaki hogy játszik... hááát, talán ha valami jó kis multi, na ott érdekes tud lenni, de más játéknál nem nagyon...

BenedekFeco

RelakS
Lusta vagy megkeresni a titkos helyeket: megnézed, hogy más hogy játszik 😄

Volt egy mára már megszűnt csatorna, amin azért néztem meg az engem nem érdeklő játékok videóit is, mert telerakta kretén kommentekkel a műsort 😊

A gyors végigjátszások (pláne a no glitch run + 100%-ok) meg fenomenálisak tudnak lenni, mikor az ürge gyorsabban végigér egy játékon, minthogy én az első pályán lenyomjam 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tikal
nem volt az olyan sötét...

Tikal
hát én nem tudom miért lenne rosszabb valakit nézni ahogy játszik, mint nézni ahogy focizik 😄

igaz, engem egyik se köt le, de néha bele nézek mindkettőbe. ha van aki azért akar fizetni, hogy hallgathasson egy csajszit szuszogni a mikrofonba, akkor hadd fizessen. jó nagy hülye, de ez van, nem ettől fog elpusztulni a bolygó 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

Dzsini
ilyen kétjobbkezesen jobb is, ha vigyáz magára...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco
keresd a hibát

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.10.20. 16:05:20

Dzsini
Legyél követendő példa azok számára akik fontosak neked. Ennyit tehetsz.

Random_
+1

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.