Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Valami sms-es rendszer vagy számlás utalásos rendszer kéne...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én sose voltam vele rosszba, de azért kicsit durva volt, hogy aki összehaverkodott vele az is faszkalap lett hirtelen 😊 ez az SG.hu közössége... persze akkoriban még nem volt ilyen rosszul, rég nem beszéltem vele... sajnálom azért én is. nem akart õ senkinek rosszat
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyûccsünk neki valahogy... sokan vagyunk itt azzezsgén.Én nem nagyon ismerem, de sokat hallottam hogy idióta, de nem tudtam hogy ilyen szív és tüdõ baja van!
practitioner of the forbidden arts of death
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Positive Mental Attitude
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Positive Mental Attitude
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"