Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként, ha felrakta magáról, lehet õ is annak találta.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valaki esetleg meg tudná találni?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
7 percig röhögtem folyamatosan nem mintha bárkit is érdekelne, de tényleg xD
de nagyon köszönöm, hogy ennyi plusz energiát pazaroltál el csak az én kedvemért, tényleg nagyon jól esik, de ha lenne egy kis érzéked a dolgokhoz még ennél is jobban összenyomtad volna, hogy hatásos legyen a kép...
és valóban ilyet nem tudok...😉<#hehe>#hehe>
www.czekoart.hu
De gondolom te még ilyet se tudnál csinálni, namind1 ez már részletkérdés! <#hehe>#hehe>
Eredeti kép
Mellesleg csak meg kellett volna nézni, h melyik hsz-re válaszolva tettem be a képet, és egybõl le lehetett volna vágni, h mi a lényeg a képen...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Rossz a humorérzékem?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.