Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mente et Malleo
anti hero
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Van benne persze némi polgárpukkasztás is, ahogy néztem a szélsõjobbos oldalak némelyike már le is csapott a dologra... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is mindig ez ugrik be, de ezt 1 pártra mondták
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
belép, 24 legújabb (21.) rész kikeres (a 350 megás) harmadik kép megnéz, röhög.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pszt.
fry day fry day sálálálláláá
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hanem rekurzió. 😄xD
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez aranyos.
De valami sokkal egyszerûbbre gondoltam.
Szegény nyolcadikos diákom jött és kérdezte, hogy az igazából mi is a rekurzió. De hát olyan egyszerûen két percben nem tudtam elmondani neki. 😞
Én sem értettem volna meg, nekem is kellett még jó néhány év.
[/spam]™

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.