Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
tehetséges, és kurvajó 😄
DFTBA ಠ_ಠ
ezeket a sztereótipiákat elkéne már felejteni...
www.czekoart.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is ebben reménykedek sokszor 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
dehát legalább ma is mûködik a természetes szelekció
... és kis pötsük van.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
spanyol viasz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
.: mobilize.hu :.
Az ilyen ember 1000* jobb kondiban van mint te, a nagy izom is lehet ugyan olyan rugalmas mint a kicsi, edzéstõl függ csak
www.czekoart.hu
(aztán mennek hétvégén berúgni és a májukat köhögik felfele)
mondjuk az igaz hogy fél év alatt kidolgozottabb tested lesz mint 3-4év kemény munkával, de tisztán.
Amúgy, tuti nem egészséges ilyen felfújt majomnak lenni...
A heavy cost. I pay it gladly.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az életben nagyon sok helyzet van amikor futni kéne. Ezért jobb a Crossfit...
GET OVER HERE!
Én a 12.-re tippelek mert az a legkisebb valószínûségû XD
Spec a 11-es biztos fiú ... xD
#210086 - pszt mert szerintem egy kicsit jobb erõnlétben lehet mint te!😊 És egy testépítõnek miért is kéne futnia?
AVIRA - \"More than security.\"
"helyes táplálkozással" is évekbe telne ennek a töredékét összehozni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"MC Zsolax betört a YouTube-ra is, egyik leghíresebb számával, aminek címe nem más, mint "Len az utszán". Helyesen leírva ez "Lent az utcán" lenne, de mivel a mûvész úr így küldte nekem, nem volt bátorságom átírni, mert jönnek a tesókák és a spanok, akik úgy megölnek mindenkit, hogy meghalnak."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#szomoru1>#szomoru1>
(ha nem szenvedtel eleget, ott a werk is)
http://gaborszantai.co.uk/