Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

http://gaborszantai.co.uk/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
amúgy nyertek a szlovének 1:0-ra ^^
szvsz azért csinálják, hogy zavarják a játékosokat és nyerjen a dél-afrikai csapat
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem az az unalmas,semmi mondó,néha-néha megszólaló kommentátor amik mostanában vannak.<#levele>#levele>
Glory, Glory Man. United!

hülyeséggel jössz és személyeskedni kezdesz... minek? nem hinném, hogy különösebben ismerhetnéd az értékrendemet, úgyhogy le is lehet akadni az ilyen beszólogatásokról, ha már épeszû érveket nem tudsz felhozni.
de akkor még egyszer: jókat borultam rajta én is, de az SZÉGYEN, hogy egy ekkora baszott paraszt közvetíthet "nagy adón"
érted? egy sportriporter ilyeneket NEM MONDHAT. ha ezt nem fogod fel, kár róla beszélgetnünk.
Ja... úgy egyébként is. téma lezárva.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
érdekes értékrended van neked 😊
de akkor elnézést kérek tõled, legközelebb ne nézd meg, én pusztultam a csávón. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"ma érd közelében halálra gázolt egy férfit egy vonatszerelvény. mekoooraaaaaaa lúúúúúúúzerrrrr idiiiiótaaaaaaaa......hát ki engedte kiiiii hááááháááááhááááá"
nyomorék barom ez a kommentátor.
"de nagy akció volt,nagyon nagy sütipogácsa"
mekkora súlyos dumákat nyom <#hehe>#hehe>
inkább legyen olyan, mint a tegnapi közvetítõ? bazdmeg egy másfél órás gregorián koncert izgalmasabb lett volna a meccs alatt, mint az õ kommentárja. <#idiota>#idiota>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ennyire alacsony színvonalú tukó parasztot... szánalom.
mondjuk ki nézi a sportkluboz? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gyerek 6-7m-rõl megbikázta a labdát a kaputól olyan 20-30°-os szögbõl balról,2tenyeremmel akartam megállítani és a bal tenyerem lassabb volt ezért a jobb kezemmel sikerült beírányítani a kapuba a labdát...😄
Ezért csak 2.-ak lettünk a kupában...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerk: japán válogatott már valszeg tárgyalásokat folytat vele😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!