Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Húzd szét a szemedet és meglátod kivan ott <#nyes>#nyes>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
http://gaborszantai.co.uk/

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
De ha már offolok itt ezerrel hétvégén lesz Reanult napok a Hungaroringen ingyenes családi rendezvény (jegyet a pályánál is osztanak) akit picit is érdekel az F1 nézzen ki mert nagy élmény 😊
World Series by Reanult
http://f1ferrari.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
de nem úgy, ahogy a testi, így ha rászoknál esetleg esti testmozgásra, rájönnél, hogy pihentetõ, mint megerõltetõ
púúúúú
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
púúúúú
XD 2.0
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A napi átlag 8-8.5-9 órányi meló után nem sok ereje van az embernek az ilyesmihez. Edzek én is idõnként, de heti 2, max 3 otthoni edzésnél többre nincs energiám. Az se jön össze mindig 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"