Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemutatkozás:én egy 21 éves, mostanában el nem mondható életkedvelõ csaj vagyok, akinek az életét pénteken tönkretették véglegesen.
nem akarok errõl beszélni, csak annyit mondani, hogy MINDENKINEK IGAZA VOLT A PALENIK ATTILÁRÓL, hogy mindenkinek csak az életét rontja.
Jó, és sem vagyok valami jó kislány, de amit most õ tett nekem, azt még az ellenségemnek sem kívánnám.
nah mindegy. nem akarok róla semmit sem hallani.
Mostantól, az lesz a célom, hogy visszakapjam a régi családom, mert ez miatt az ember miatt, sokan eltávolodtak tõlem. És ideje, hogy újra legyen családom.
szeretném visszakapni a bátyámat, olyannak amilyen régen volt.
Mindkét nõvéremet, akik most még jogosan utálnak, és anyámat, akit mindennél jobban szeretek, és mégisd sokszor becsaptam.
Szóval szeretném a RÉGI CSALÁDOMAT vissza kapni, mert én már nem bírom nélkülük.
hát ennyit tudok most mondani.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
akkora kamu ez a wrestling amúgy, szánalom hogy valaki élvezi ezeket a szarokat

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

http://gaborszantai.co.uk/
És ha, most lát elõször nunit, megijed és visszamarad a növésben?
Nagy teher lesz a részedrõl, iebben a tudatban élni <#vigyor3>#vigyor3>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mert figyelmetlen volt én nem linkben tette be a +18-as képet?
Max 1 bünti és kész...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
abban is tom savage, john smith, a dohány atyja meg pocahontas van (végülis a " klasszik történet" folytatása)
és ezis jó 30 éves kiadás...(1968-ban írta, az elsõ része az Az indián hercegnõ pediog 1966os)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is