Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

every damn day
every damn day
every damn day
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
annó volt egy bizonyos betmenképbõl hatalmas flood és fém, minden másodk hszben az volt, oldalakon keresztül, aztán betiltották, és a vicceskedvûek elkezdtek midnenféle betmenes képpel floodolni, úgyhogy a betment mint olyat is betiltották.
DFTBA ಠ_ಠ
most gondolkodom mi lehet ilyenkor a batman arkham asylum topicban^^
every damn day
every damn day
DFTBA ಠ_ಠ
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Aki nem vágná, volt ez a reklám:
És elég nagy siker lett, ezért csináltak még néhány epizódot mostanában pedig a reklámban szereplõ csávó (Isaiah Mustafa) twitterére érkezõ kérdésekre, kérésekre válaszolgatnak hasonló videók formájában, van már vagy 150 ilyen videó a channelen, ezek egyike a fenti lánykérés, amire a válasz IGEN lett.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Ha õ batman buzi, akkor te meg ban buzi vagy...<#idiota>#idiota>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Per Aspera Ad Inferi.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"