Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Haver egyszer kivitte rajzát a tanárhoz, az meg mondta, hogy 3as, erre: "Tanárnõ, fordítva nézi" 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
hoppáhoppá, most látom hogy õk színekkel is dolgoznak. faszom, húzzatok bele! menjen a cod meg a wow gyárekök!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
no offense
most ilyen incselkedõs kedvemben vagyok😄 (egész héten vakoltam, csempéztem, tapétáztunk az 50fokban..)
a hideg sör mellett már csak ez a kis öröm maradt meg nekem <#idiota>#idiota>
Valószínûleg csalánra húgyoztál,azért kell úton útfélen mindenkinek beszólogatni.Majd ha 3 ember azt modja hogy ne b@sszuk szét a fórumot,akkor megértem,de ugye: "Ha nem tetszik, ne gyere be, ennyi."
NE nyafogj!
igen, raktam be jobbat, lásd 2másodperces paint
(vajon mennyi krixkraxra lettem volna képes 2óra alatt?<#wow2>#wow2> sõt! ha a lábammal mozgatom az egeret és nem kézzel?<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>)
utána már vitatkozni próbáltam, de úgylátszik túl elvontak itt egyesek

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
köztük én se, de azért fel kellet hívni rá a figyelmet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mûvészt Úr
csináljatok neki topikot, és akkor nem zavar itt senkit
Tényleg nem unjátok még ezeket az idióta firkákat?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .