Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Besírtam. Ötször néztem végig és kis híja volt hogy leboruljak a székrõl <#banplz>#banplz>
A dobos úgy veri mintha nem lenne holnap <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
itt kevesen wowoznak, kár ilyen poénos képekkel jönni amit csak inszájderek értenek meg. mintha én vágnék be pár mátrixos meg deriválós poént a matekprofomtól...
jah igen még annyi hogy
quotes:
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, ennyi...
...
Ha nem tetszik, rakj be olyat, ami szerinted jobb...
/quotes
forrás címsorból
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Pszt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Amúgy ezen majd beszartam és nem is kell hozzá tudni wowozni. 😊

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Engem mondjuk nem zavar, szerintem a nagy többség nem érti, köztük én sem...<#unalmas>#unalmas>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
╯°□°)╯︵ ┻━┻

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep