Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az elsõ megoldás azért nem jó, mert meg kellene tartani a betûméretet, és a sorközt, plusz még adott számú sorokra tördelni... Egyenként szép kis meló lesz...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Word-ben hol-hogyan tudom beállítani, hogy egy oldalon hány sor legyen max? Már végigkerestem az egészet, de nem tudom megcsinálni. (2003-as word)
Elõre is köszi!
Positive Mental Attitude
Két örök kedvenc <#nyes>#nyes>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Positive Mental Attitude
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
haverom bankkártyáját átvehetem a nevében? (most csináltatott)
van erre vmi mód/meghatalmazás stb ilyenkor?
やられたらやり返す。倍返しだ!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Positive Mental Attitude

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
やられたらやり返す。倍返しだ!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
vagy ilyen típusú izé😄
mindíg kacagtam a hülye feladványokat, pl. "hány forint van a képen"
és volt ott egy csomó papírpénz, meg felírva hogy 50 FT, stb. na most akkor az 50 FT vagy egy darab FT?: D meg ilyesmi, szar akármi lehetett a megoldás attól függ hogy hogy néztük
mondjuk én meg se próbálom..de amúgy nem is zavar, hogy emgoldom e vagy sem..