Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
#221627: <#vigyor1>#vigyor1>
p.s.: Megkérdeztem hogy angol kollégát:
Carlos says:
Steve
i have a "serious" question.
Which is correct?
Shut the fuck up (i bet on this) or Fuck the shut up.
Stephen says:
The first one
Carlos says:
thanks. YAY!
Þór vígi þessi rúnar
nem tudom miért lehetett <#idiota>#idiota>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Azt tudtátok hogy batman szereti az állatokat hiszen nap mint nap denevér hacukát visel és vegetáriánus.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ja meg persze a wow kockák meg akit akartok ... gyorsan flémeljétek ki magatokat, aztán képt...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
közelmúltban kértem itt a topikban egy állatkínzós flémet, végre megkaptam.
off: amennyiben ezt komolyan gondoltad, tényleg keress fel egy pszichológust/pszichiátert, mert súlyos gondjaid lehetnek (ez most nem sértegetés, inkább segítség)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Þór vígi þessi rúnar
láttad már, hogy a tojásáért életben tartott baromfit, a húsáért tartott marhát...etc milyen körülmények között tartják? így jön össze.
és hogy jön a greenpeace a zöldségfogyasztáshoz? van neked fogalmad, hogy õk miért harcolnak? omfg... zárjuk le, ilyen alul mûvelt idiótákra, mint te kár idõt fecsérelni.
jó étvágyat a rántott husihoz tamás bátya...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az állatkínzás és a húsevés hogy jön össze?
Pl a greenpeace meg nem eszik zöldséget és gyümölcsöt? Hogy is van ez?
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
vagy kezd azzal, hogy nem eszel húst. mert nem eszel, ugye?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
akkor hogy is van ez? <#mf1>#mf1>
akkor ajánlanám a figyelmedbe tamás bátya.
és akkor a következõ legyen a
Frank Zappa & Steve Vai - Fuck Yourself címû örökzöld klasszikusa
Hamarabb lelõnélek téged mint egy kutyát.
Þór vígi þessi rúnar
kiakadok az ilyen gyökér primitív embereken...
és akkor most a Slipknottól a People=shit címû számot.
az ilyen álszent idiótáktól feláll a szõr a hátamon..
és akkor most kérném a depeche mode-tól a flémon címû számot...
Tán még le is hugyoznám a holttestét, ez attól függ, hogy kell-e brunyálni.
Þór vígi þessi rúnar
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n