Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#confused>#confused>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
- Komám! Nem mögyen az toszás!
- Próbáld mög az nyalást!
- Az segít?
- Neeem! Az pináját!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Raadaul strand-felszerelesben:/ Se nadrad, se kabat, se kesztyu, se normalis cipo:/
Nalunk alapbol igy mennek eleg sokan. Ma is jottem haza az Arpad-hidon, 80-nal "poroszkalok" (a 70-es tablanal), mogottem speed-motoros. Nehany masodpercig birta, aztan bemutatta, hogy az O motora sokkal jobb. Elhuzott mellettem, allva hagyott, aztan bakot ugrott az egyik uthiban, aszfalt-illesztesen😄DD Meguszta. Most vagy szerencseje volt, vagy ennyire profi, ismeri az utat, es szereti az izgalmakat;D
Persze, ez is strand-cuccban volt, vagyis nem sok maradt volna belole az aszfalton...
Amit a legjobban utalok es buntetnem, amkikor a majer gyerek viszi a tobbmillios motorjan, millios borcuccba beoltozve, az egyszall pinara vetkozott csajat:/
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*