Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl nem vagyok megkeresztelve,szal szidhatok bárkit nem?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
/popcorn
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
passagt: Kicsit hadar, de a nagyját lehet érteni.
bikicsunájon nevettem elõször, ezen el se vigyorodtam. miért?
a botfülû/hangú marhákat kiröhögöm, ha önálló döntésbõl jelentkeztek egy ilyen mûsorba. a fogyatékosokat viszont inkább sajnálom.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egy ekkora országnak úgy néz ki elég egy bikicsunáj. 😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az lehetett a baj hogy nem csináltam mind2 kezemmel csak az egyikkel csináltam 😊
Megláttam a TV-ben,akkor elkapott a röhögõgörcs....
De végülis egész jól nyomta 😄
itt van a teljes video, egész jól megcsinálták 😊 kicsit idegtépõ

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Amúgy ha cigányellenes provokációt akarsz itt a humiariban, megemlíteném, hogy Tiszaroff sokkal inkább nekedvaló falu azon a környéken, ugyanis ott egyetlen magyar család lakik csak. A polgármesterrel meg elbeszélgethetnél a nézeteidrõl, lesülne a bõr az arcodról, hogy egy ennyire sötétbõrû cigány hogyan fogalmazhat sokkal választékosabban, és hogyan lehet sokkal intelligensebb, mint te, és mennyire keveset is tudsz a Szolnok megyei cigányokról.
Borsodban persze más a helyzet, sajnos.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Íme:
Íme a falunapi program:
--------------------------
Favágóverseny------>edzés a téli fatolvajlásra?
--------------------------
Falunap 2010. augusztus 28. Tiszabõ
Együtt - egymásért családi karnevál
10:00 ZENÉS HÍVOGATÓ
Helyi zenészek, táncosok mûsora
10:30 – 14:00 SPORT DÉLELÕTT – ROMAOLIMPIA
Tiszabõ legerõsebb embere (kõhajítás, súlyemelés, farönk dobálás, stb.)
Kötélhúzás
Favágóverseny
Családi ügyességi versenyek (zsákba futás, ugráló kötelezés, célba dobás, stb.)
10:30 – 12:30 FÕZÕVERSENY
Borjúpaprikás tiszabõi módra
13:00 – tól Nótár Mary mûsora
14:00 - 16:30 TEHETSÉGKUTATÓ KI MIT TUD?
Tiszabõ legjobb énekese
Tiszabõ legjobb táncosa
Tiszabõ legjobb zenésze
15:00 - 16:00 ISKOLÁSOK SZELLEMI VETÉLKEDÕJE
17:00 - 18:00 Jolla és a Románcok mûsora
16:30 - 17:00 HUMORPERCEK
18:00 - 20:30 TISZABÕ SZÉPE (korcsoportok szerint)
10:30 - tól EGYÉB PROGRAMOK EGÉSZNAP
Bohócmûsor
Lufi hajtogatás
Trambulinugráló
Felfújható ugráló vár
Fa körhinta
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
romák foglalkoztatása
segíts magadon, isten is megsegít (önállóan végezhetõ feladatok)
így látjuk a jövõt - elképzelések, javaslatok
Új Magyarország Vidék fejlesztési program...
ez most nem jött be 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A színpa hátterét lessétek!ÚJ MAGYARORSZÁG.
SZÉP JÖVÕ!