Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Éljen a webkettõ!
csinálsz népszerû videókat -> sokan nézik -> sok reklámfelületet ad el jucuba -> kapsz a befolyó összegbõl mert részben neked köszönhetõ
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ilyet néztek szívesebben, vagy nagy dekoltázsos wowozást?
Ha ebbõl tényleg megél, akkor egyrészt lesz*pom magam másrészt indítok valami egyenjogúsági mozgalmat, újraforgatom a Kõkemény Minnesota-t férfi fõszereplõvel, akit a tanárnõ fog megerõszakolni gyerekkorában, végül átoperáltatom magam nõvé, dinnye méretû mellekkel és indítok egy valóságsót, amiben egész nap wowozni fogok b*szott nagy dekoltázzsal a ruhámon, tuti minden szerencsétlen arra fog zsebrambózni és meggazdagszom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.