Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
inverz mûvészet:

Pszt.

passatgt
Holy fuck shit

Higany
Kafa!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

musha
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Pedig sajnos néhány poénja még most is aktuális vagyis a helyzet amiket felvázol.igaz ehhez tudni kell behelyettesiteni a mostani személyeket az akkoriak helyébe.
Shan
Pontosan. Megértéséhez a cocializmusban is kellett, hogy éljél egy kicsit.
Roger6
Nincs semmi gond, nem fogod fel, ennyi. Más kor, más világ... Én meg a mai szar comedy-s fos szar híg humornak nevezett dolgokat nem bírom. Nekem már a Showder Club-os standupcomedy (vagy miafaszom a modern neve) is elég erõltetett. <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kovács legény
pusztán fiatal vagy Hofihoz, nem ismered azt a kort, vagy nem is éltél még akkor, persze, hogy nem érted a poénokat. Pont olyan mintha informatikusos vicceket mesélnél a nagyszüleidnek.

www.czekoart.hu

theone91
Kegyetlen... 😄😄

Vaxi
Nem kell ez az önostorozás, hogy bunkó vagy, nem vagy az.
Nem szereted Hofit és kész. Más meg szereti, és jókat nevet rajta.
Sokan a 4chanen röhögnek, van akinek az angol humor tetszik, van aki a baszósfingós viccekért van oda, van aki meg mindet szereti.
Nem vagyunk egyformák, viszont az sg fóruma mágnesként vonzza az összes olyan szellemi fogyatékost, aki képes flémelni 3 napon keresztül azon, hogy valakinek nem tetszik pl. Hofi 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hiszen én is idetaláltam. Egyébként én szeretem Hofit

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Törölt felhasználó
Ne aggódj én se tudok rajta nevetni. Kb 100x próbáltam meg rávenni magam hogy végignézzek különbözõ Hofis fellépéseket, de nem hogy mosolyt nem csalt az arcomra, de a végén már engem idegesített hogy ezzel cseszem el az idõt. Tudom mûveletlen bunkó paraszt vagyok, mert nem röhögöm magam halálra olyan poénokon, mint amit a comedyn is reklámoznak, hogy a bunkó az egy nagy magyar réteg. Talán egy poénján MOSOLYOGTAM, azon mikor a konektort megkérdezte hogy "Mi van röfi, befalaztak?" Szóval szerintem elavult és a mai kor humorának messze nem megfelelõ. Ennyi
Dzsini
igen, ott van a linken a következõ hozzászólásomban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Október elején jön megint, de lehet már hónap végén :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kovács legény
BF42-ben van egy map ami tökre ilyen

www.czekoart.hu

lajkolnam a tanarnenit😊

http://gaborszantai.co.uk/

Higany
Nem humoros, de jóó!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

armageddon666
ne aggódj fail vagy 😊

@

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

BenedekFeco
Én meg inkább a háttámlákat nézném...😄

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Gery85
Nem a tábla felé néznek a padok 😄

Gery85
<#taps>

BenedekFeco

?

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

Budapesten a Schönherz épület lámpáival többször megoldották már, van egy központi ki-bekapcsoló a lámpákhoz, arra meg egy villanykaros kollégiumban nem gond egy vezérlõt rádobni és leprogramozni.

Pharaoh
Valójában a kolis utp hálózaton keresztül vezérlik a lámpákat.

bigapó
most ezen mi a fake? nem a szobákban kapcsolgatják a villanyt vagy mi a faszom? itt már minden kamu és semmit sem lehet elhinni? nekem nem tûnik akkora fake-nek, ilyet simán össze lehet hozni, annyira nem bénák még az emberek és tényleg nem sok szervezést igényel...csak pár egyetemistát.

The Matrix has you...

BaliBoy
Cserébe kapsz majd 1 db vicces BANT!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Fresh Duke
Ne aggódj, fake, nem áll mögötte akkora rendezés. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Hegi90
_:SADSAD_SADSADASD_Sd-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

2db viccesen olcsó termék: XBOX 360

Sony HDR CX 11
CSOCSO
BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW 😄 sztakurva mekkora
bigapó
ez baszott jó volt 😊 nem kis tervezés állhat mögötte😊

The Matrix has you...

nan76
kb fél éve vot má..nom,nom,nom

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
akkor egy vidi

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
biztos értékelné..a házasságkötõterembõl egybõl mennénk a válóperes tárgyalásra..állllat😊

LasDen
de attól még adhatsz egy ilyet szívedválasztottjának 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nan76
ja ez nem is torta<#falbav>

nan76
<#nevetes2>loll..ilyet akarok a zeskûvõmõn!!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár