Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
még anno a Kurírban olvastam egy ilyen tesztet, odaadták jópár embernek és annak a töredéke tudta csak, hogy mirõl is van szó 😊
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Szerintem régen itt láttam.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Újra támad az Auchan a dunakeszi tõzegláp ellen!
Védett fajtájú fûzfák kivágása, személyes bosszúhadjárat és a szólásszabadság korlátozása van a "tarsolyukban" a lápvédõ civilek ellen. Hagyjuk?
Riadó!
Bosszúhadjárat lápvédõk ellen
Újra támad az Auchan, az ál-szórólap eltávolítása
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Olyan nõt kell választani aki smink nélkül is tetszik és "vállalható" (amennyiben ez fontos). A smink csak dob(hat) (vagy ronthat) rajtuk, de nem szeretem az állandó sminkelést, és a bõrét is rongálja.
De ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz... 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Számomra meg a 876385638 megatonnás, strandlabdányi csecsek nem jönnek be, ami a férfiak 98%-ának általában igen... na innen nézve meg AZ a ficam.. 😊)
Tehát maradjunk annyiban, hogy ez is egy szubjektív dolog, mint megannyi dolog az életben. Annyi közös van bennük, hogy remek flémet lehet itt ezeken indítani hetente kétszer. :-)
(azért most el ne kezdjük!!)
(apró helyreigazítás: félreérthetõ voltam. "atomjó nõn" nem tökéletességet értettem (attól igen messze van SJP), mégcsak nem is szépséget, hanem azt a "dögöt" ami beindít egy nõben. 😄 biztos érted mire gondolok. Vannak teljesen átlagos hétköznapi "common" nõk 😊) is, akik néha jobban feltüzelnek mint egy epic cicababa / modell.
Na, nekem tetszik az a hülye lófeje, osztkész.
Biztos ûrlény Õ valójában, aki a Lófej ködbõl jött 😄D
http://gaborszantai.co.uk/