Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ezt már velem is eljátszották...Görbe egy este volt...<#idiota>#idiota>
-Vöröspaprikapor lenyal
-Házipálesz lehajt
-Vöröshagymába beleharap<#idiota>#idiota>
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
The Matrix has you...
dixitque deus fiat lux
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

dixitque deus fiat lux
nekem is van ilyen ismim, hosszú távon idegesítõ ez a mellékzaj.
The Matrix has you...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Q: WHEN YOU SEE AN AD WITH A CLOCK IN IT THE HANDS ARE ALWAYS
POSITIONED AT 10:10?
A: WE CALLED TIMEX FOR YOUR ANSWER AND IT SAYS THE HANDS ON A CLOCK
ARE PLACED AT TEN-TEN BECAUSE IT'S A CREATIVE STANDARD INDUSTRY.
TIMEX SAYS THE HANDS ON TIMEPIECES ARE PLACED AT TEN-TEN SO THE
COMPANY LOGO ON THE FACE WILL BE FRAMED AND NOT BLOCKED BY THE HANDS.
TIMEX SAYS THE INDUSTRY STANDARD USED TO BE EIGHT-TWENTY BUT THAT
LOOKED TOO MUCH LIKE A FROWN AND CREATED AN UNHAPPY LOOK.
TIMEX SAYS IN ITS ADS, THE CLOCK HANDS ARE PLACED AT TEN-NINE AND
THIRTY SIX SECONDS, EXACTLY."
tehát tényleg mosolygós, és nem takarja ki sem az alsó, sem a felsõ logo-helyet.
(emellett nem takarják egymást a mutatók, így mindegyiknél látszik, hogy a tengelytõl ellenirányba hogy néznek ki)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a másodpercmutatót passzolom 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A#1
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

╯°□°)╯︵ ┻━┻

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"