Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pszt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Egyszerûen megunhatatlan <#nyes>#nyes>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
dixitque deus fiat lux
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hozzák ilynennel miért nem jönnek? Bár ez elég óvodás szint...
Mente et Malleo

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
viszont egy kis konzol vs. pc belefér
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A heavy cost. I pay it gladly.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.