Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dixitque deus fiat lux
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Mondjuk az eredetijét elfogadnám 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[/cserf][/fülünyúl]
http://www.tenke.hu

pedig figyeltem hogy elég hülyén van megtervezve a fürdõ-háló közti kis szoba is feleslegesnek tûnt, azt is néztem hogy sok ajtócsapkodással kell eljutni a fürdõbõl a konyháig hát itt le kellett volna hogy essen 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

www.smart-bus.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
azért írtam, mert simán van, hogy az ember gyorsan összedob egy (komolytalan) rajzot és könnyen lefelejt róla teljesen evidens dolgokat, figyelmetlenségbõl. Aki készített már ilyet, tudja.
dixitque deus fiat lux
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
DFTBA ಠ_ಠ
igen, ilyen egyszerû dolgok is lehetnek jók.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
IV. kerület 46 nm 1+1 fél szoba, 9 650 000 Ft
Ingatlan leírása: Újpest központjának közelében kínáljuk ezt a másfélszobás panellakást. Az ingatlan hatodik emeleti, keleti tájolású, parkra nézõ. A lakás jó állapotú, rendezett.
...valamint beköltözéskor döntsd el, hogy aludni és fürdeni akarsz, vagy fõzni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!